≫ 

47 godina ostavlja isti poklon ispod drveta - a kada je saznala zašto, žena samo što nije tražila razvod od njega

Praznici su poznati po tome što dobijamo poklone koje jedva čekamo da otvorimo

  • 3

Dok većina nas ne može da dočeka da otvori poklon jedan čovek je ostavio svoj novogodišnji poklon neotvoren čak 47 godina.

NE BACAJTE NOVAC: 10 stvari za bebe koje vam nikada neće biti potrebne, a koštaju pravo bogatstvo

Adrijan Pirs drži neotvoren poklon koji je dobio od bivše devojke pre skoro 5 decenija! Iako ga je bivša cura "šutnula", on se do danas nije rastao od njenog poklona.

Imao je samo 17 godina kada ga je tadašnja devojka Viki ostavila. Zadržao je poklon ne otvorivši ga iako je uspeo da izleči slomljeno srce.

Foto: Pixabay

-Dugo sam šetao do kuće i bio sam besan i ljut. Preplavila su me sva ona osećanja koja imate kada vas neko ostavi. Zato sam ostavio poklon ispod jelke. Kada je došao dan za otvaranje poklona ja nisam imao srca da pocepam papir i otvorim ga, rekao je on.

Do dan danas nije saznao šta se nalazi u kutiji. Kada je te godine njegova porodica otvorila svoje poklone, ispod jelke je ostao poklon koji mu je Viki dala.

-Rekao sam mojoj porodici da ga nikada neću otvoriti. Zadržao sam ga jer sam se nadao da ćemo se pomiriti i da ćemo ga zajedno otvoriti. Sada je već postala navika da ga posle 47 godina gledam kako stoji neotpakovan ispod jelke, dodao je.

Foto: Pixabay

Nekoliko godina kasnije, Viki ga je potražila u nadi da će obnoviti vezu. To se nije desilo, a Adrijan je sada u srećnom braku sa drugom ženom koja uopšte nije srećna zbog njegove navike i svake Nove godine kipti od besa kada ispod jelke vidi dobro poznati paket.

Zato ne uznenađuje činjenica da je zabranila mužu da stavlja poklon ispod jelke, ili može da očekuje razvod. Kako su svi očajni da što pre saznaju šta se krije u kutiji, Adrijan je najavio da će ga otvoriti narednih godina. Nada se da će ga otvoriti na 50. godišnjici od kako je dobio poklon. Takođe, planira da organizuje dobrotvornu lutriju u kojoj će učestvovati svi koji žele da pogode šta se nalazi unutra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стрелок

    28. decembar 2017 | 16:53

    Ха који папучар.

  • Ana

    2. januar 2018 | 20:13

    Nisu tu cista posla.

  • Anonimna

    2. januar 2018 | 20:12

    Bas me zanima sta je bilo u sledecoj epizodi. Zasto cuva paketic? U srecnom je braku? Nije fer prema ni jednoj covek s dva lica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA