≫ 

Naredio je devojci da odbije unapređenje ako želi da ostanu zajedno - a razlog je sramota za svakog muškarca koji razmišlja kao on

Svađe u vezi mogu da budu jako neprijatne i naporne, a parovi imaju nebrojeno mnogo razloga za svađu

  • 8

Dešava se da vi i vaš partner imate nekih nesuglasica i svađate se iz nekih potpuno banalnih razloga čime samo uništavate vašu vezu.

Evo šta se dešava sa telom kada samo 7 dana nemate seks

U jednom trenutku je sve super, bajno i sjajno, a već u sledećem vas sve kod vašeg partnera nervira pa čak i to kako diše. Jedan od razloga koji je znak da veza ne ide u dobrom smeru jeste ljubomora na uspeh koji partner postiže.

Jedna žena odlučila je da ispriča scenu kojoj je prisustvovala na aerodromu kada se jedan par svađao. Žena, koja je iz Kalifornije, čula je da dečko kaže svojoj devojci da ne sme da prihvati unapređenje koje je dobila jer će imati veću platu od njega i tako će da ga postidi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

-Par pored mene na aerodromu se svađa oko para. Upravo joj je rekao da ukoliko ga voli mora da odbije unapređenje jer će svi znati da ona zarađuje više od njega i biće ga sramota. Ona je počela da plače i rekla mu da ne želi da uradi bilo šta što bi ugrozilo njihovu vezu. On joj je onda rekao da treba da odbije posao, a meni je došlo da ga udarim, napisala je ona postove na Twitter-u o tome.

Dodala je i da su stvari eskalirale u jednom trenutku kada je on devojci rekao da ionako kada se budu venčali i dobili decu ona neće uopšte morati da radi tako da nema potrebe da se trudi oko karijere što je ženu šokiralo.

 

Devojka je na sve ovo odgovorila tako što ga je gađala avionskom kartom i poželela mu lep provod u Kankunu. Svi koji su slušali bili su oduševljeni reakcijom devojke i počeli su da joj aplaudiraju.

- Draga hrabra damo sa aerodroma, ako ovo budeš pročitala znaj da mi je žao što ti se ovo desilo, pogotovo tokom praznika. Nadam se da ćeš jednog dana kada se budeš setila svega ovoga moći da uvidiš koliko je ovo bio presudni momenat u tvom životu. Nikada nemoj da se skrasiš. Prati svoje srce. Ti si boginja, poslala je poruku gospođa hrabroj devojci koja nije htela da popusti svom dečku.

Kankun za praznike bila bi idealna destinacija za nju, ali ne i muškarac sa kojim je planirala da tamo otputuje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️kokos

    3. januar 2018 | 19:37

    Pametna devojka, ako se neko stidi nje sto je naprednija i posvecena karijeri trbalo bi da samo napusti njen zivot. Kakva je ovo 2017.-ta da se covek stidi necijeg uspeha i da ga ucenjuje kako ne bi uspeo da ostvari svoje snove

  • ......

    3. januar 2018 | 19:15

    Nista nije sramota

  • Jana

    4. januar 2018 | 22:57

    Nikad ali NIKAD ne treba zrtvovati sebe zbog nekoga!ja sam ispala glupa i zrtvovala sve zbog neceg i nekog ko nije vredan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA