"Što mi donosiš cvet, hoću ogrlicu!" - upozorenje besne žene za Dan zaljubljenih koje svaki muškarac mora dobro da posluša

Dan zaljubljenih treba da nam bude svaki dan, a ne samo jedan dan u godini

  • 11

Popodnevni špic mi je upravo postao zanimljiviji jer su mi pažnju privukli muškarci koji trčkaraju okolo sa cvećem u rukama koje su kupili kako bi svojoj partnerki danas pokazali da misle na nju.

Žene poručuju muškarcima - ovo su pravila za NAJBOLJI oralni seks koja morate da znate

Nisam odolela, a da se ne zapitam trči li tako i moj muškarac meni kući i da ne počnem da razmišljam o mojoj vezi i pažnji koju ja dobijam – ili zapravo ne dobijam.

U vezi sam sa sadašnjim dečkom 4 godine. Ubrzo posle upoznavanja i početka veze počeli smo da živimo zajedno. Prvih godinu dana sve je bilo super, naravno jer se svako na početku veze trudi i daje sve od sebe da se postave dobri i jaki temelji iskrenog emotivnog odnosa. Često bi dolazio kući i donosio mi neki slatkiš ili neku sitnicu koja ga je podsetila na mene kada bi je video u izlogu.

Foto: Pixabay

Kada bih rešila da držim dijetu u znak podrške doneo bi mi neko voće ili u šali glavicu kupusa. Nema šta nije radio da mi ulepša dan i izmami mi osmeh. Uživala sam u pažnji i znala sam sa njim na čemu sam. Nisam ništa tražila, nisam imala nikakve zamerke, prohteve i primedbe.

Onda smo se nekako ušuškali. On više nego ja. Ne kažem da ga ja nisam ničim obradovala i iznenadila. Trudila sam se da uvek izgledam lepo, kupovala novi veš kojim bi ga zavodila, spremala mu omiljena jela, prala ga i peglala. On se ponašao kao da je sve gotovo – ja sam tu i uvek ću tu ostati. Ne treba da neguje naš odnos i da mi pokazuje koliko mu je stalo i da mi poklanja pažnju.

Sada se sve svelo na Dan zaljubljenih. Tada on svrati u cvećaru na ćošku i donese mi cvet. Tako je bilo prošle godine, kao i one pre nje. Jedan cvet. Jedan dan. Trenutak pažnje. 365 dana čekanja za jedan cvet? Pa ko koga tu zavlači?

Foto: Pixabay

Svakog dana za njim nameštam krevet, skupljam šolje i čaše koje koristi i praznim pepeljare. Sređujem njegov prljav veš i peglam mu košulje, kuvam ručak i planiram večere. Sve to pored mog posla koji radim sa punim radnim vremenom. Možda se on vodi onom mišlju da ja njemu ne kupujem poklone svakog dana pa ne mora ni on meni, ali jedan cvet je sasvim ok i ne zahteva mnogo novca i vremena.

Zato sam spremna da ga večeras dočekam bez večere i poklona ukoliko se opet pojavi sa cvetom koji je kupio jer je negde na internetu video da je danas Dan zaljubljenih ili su njegove kolege odjurile posle posla u cvećare kako bi kupili cveće svojim partnerkama kao i ovi muškarci koje sada gledam i koji su mi presmešni.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Cvet jeste divan poklon i znak pažnje, ali jedan cvet godišnje je malo. Malo je zato što mi žene zaslužujemo više. Zaslužujemo cveće svakog dana, simpatične poruke i slatke izjave koje bi nam ulepšale dan. Jedna poruka dnevno odužeće vam minut vremena, ni toliko. Ove godine očekujem neki skupi poklon, kada se već danas iskupljuje za svu pažnju koju mi nije pružio onda hoću da ga to košta mnogo više nego cvet.

Imaćemo veliki problem ako me večeras kod kuće ne sačeka sa nekom lepom ogrilicom ili nekim drugim skupljim poklonom jer ja to zaslužujem, napisala je Milena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    14. februar 2018 | 17:45

    Ako ima pare treba da kupi ali ako nema, nije dobro to zahtevati. Bolje je da bude veran, duhovit i da mi tako ulepsava zivot

  • Goxi

    14. februar 2018 | 19:08

    A ti nadji boljeg.

  • Jontra

    14. februar 2018 | 17:43

    Kakav "praznik".....takvo i "razmisljanje"...plitko!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA