Nije joj lako: Evo kako izgleda život žene koja je udata za atraktivnog muškarca

Da li ste ikada pored sebe imali osobu koja ne može da prestane da zuri u svoj odraz u ogledalu?

  • 5

Tok braka i nejgova sreća zavise samo od osoba koje su u njemu. A, kako se pokazalo prethodnih godina muškarci su počeli da paze na svoj izgled više nego ikad ranije. Dakle, kako je to kada ste u braku sa momkom koji ne može da prestane da zuri u svoj odraz u ogledalu?

5 razloga zbog kojih treba da pijete vodu čim ustanete ujutru

Jedna 53-godišnja žena je rešila da opiše kako je izgled njenog muža uticao na njihov brak. Ovo je njena priča:

- Znate li kako muškarci postaju atraktivniji kako stare? Ne postaju "stari", postaju "atraktivni". Iako je moj muž uvek bio zgodan, kako smo postali stariji, postao je privlačniji. Visok je, ima tamnu kosu i oči boje lešnika, a i jako je dobro građen. Kada smo se upoznali i ja sam izgledala odlično, ali sam dobila na težini kada sam bila trudna, a danas izgledam kao žena srednjih godina. Ja sam niska, imam smeđu kosu, smeđe oči i veliki nos... - piše anonimna žena.

- Moj muž vežba svaki dan i ima samo oko 7 procenata masti u telu. Od njega se može čuti: "Oh, bože, dobio sam pola kilograma, moram odmah da odem na tri sata vežbanja ..." Ako ja odem na dijetu, i on ide na dijetu. Ne znam da li je to konkurentna stvar ili misli da se tako povezuje sa mnom, ali smatram da je iritantno. On kaže stvari poput: "Oh, gledao sam svoje slike od pre tri godine i moji trbušnjaci su bili tako definisani! Stvarno moram da pazim šta jedem." Kada se to desi, odmah pomislim da je ono što on zapravo kaže " moraš da stanjiš to debelo dupe jer ni u pola nisi atraktivna koliko sam ja". - nastavlja ona.

Foto: Pixabay.com / Muškarci postaju atraktivniji kako stare, ne postaju "stari", već "atraktivni"

- Na neki način on je ženstveniji od mene: on uvek broji kalorije i pazi da izgleda savršeno. Svaki dan provodi puno vremena gledajući se u ogledalo, vežbajući i pazeći na svoje telo. On će uzeti samo zalogaj kolača i nikad ga neće pojesti celog. On je ponosan na takvo ponašanje:"Ne razumem zašto niko drugi ne može da održava disciplinu..." Tada samo pomislim, "ujedeš me za...". - piše anonimna žena.

- Ne izlazimo zajedno mnogo, tako da obično ne vidim kako žene reaguju na njega, ali znam da ima puno pažnje na Fejsbuku, i to uglavnom u privatnim porukama. Momci su ga stalno hvale, a neki mu traže i da im pošalje nage slike, ali koliko znam - nije. Njega stvarno nije briga odakle dolazi ta pažnja, sve dok ona pokreće njegov ego. Kada je putovao na poslovna putovanja, njegovi prijatelji su morali da se mešaju jer su mu se koleginice nabacivale. - nastavlja ona.

Foto: Pixabay.com / Muškarci sa godinama dobijaju ozbiljniji i "zreliji" izgled

- Da li se brinem zbog njegovog uticaja na decu? Mislim da je to dobro za mog sina - on je pravi "kompjuterski nerd", pa ako ne bi imao osnovni osećaj za doterivanje, on bi izgledao baš kao čovek koji čitav dan sedi pred kompjuterom. Više sam zabrinuta zbog svoje tinejdžerke jer je veoma privlačna i ne želim da se koncentriše samo na svoj izgled. Takođe, naša cela porodica je na paleo dijeteti, pa moram da pazim na kuvanje, na vežbanje, tako da ne bih stvorila neku vrstu nezdravog okruženja. - nastavlja ona.

- Dinamika u našoj vezi se promenila nekoliko puta. Nakon što sam dobila sina, moj muž je mnogo putovao i stigli smo skoro do razvoda, ali smo radili na braku, išli kod savetnika i prebrodili smo krizu. Kada smo ušli u naše 40-te, postali smo bliži jedno drugom. Mislim i da znam odakle dolazi njegova pažnja ka spoljašnjem izgledu, odgajila ga je majka koja je prelepa. Možda je mislio da ako ne bude lep, da ga niko neće voleti. Na mnogo načina osećam sreću što sam odrasla bez tog hendikepa. Znam da me ljudi ne vole samo zbog mog izgleda, već zbog mene same. - završava svoju priču anonimna žena.

Foto: Pixabay.com / Muškarci mogu biti atraktivni i u svojim poznim godinama

(Telegraf.rs / Izvor: thecut.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    9. avgust 2018 | 15:40

    Zena koja je udata za atraktivnog muskarca mora da shvati da nece biti jedina

  • 🍅

    9. avgust 2018 | 14:53

    Žene ceo život kukaju!

  • Ljiljana

    9. avgust 2018 | 15:06

    Ja sam starija od muza,ide na sport,vitak,i sad je atraktivni i za žene nego pre 25 god kad smo se upoznali.Sav je srećan kad mu devojke #promase# godine,kako ste mladoliki.Nekad me to nervira ali sam shvatila da je to jak strah od starenja i smrti.Nije mladost prelazna bolest ako dohvati kliniku od 20 god.Muskarci generalno ne vide sebe u pravom svetlu,pogotovo danas kad devojaka razgoliti na svakom koraku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA