Koji ste lik iz serije "Seks i grad" na osnovu vašeg horoskopskog znaka?

Obeležile su čitavu jednu eru i bile uzor milionima žena širom sveta

  • 4

Svaki od junaka popularne serije Seks i grad je jedinstven i mogao bi da odgovara određenom znaku Zodijaka.

Oduševili fanove i posle 20 godina! Zverka se bacio na trening, a Keri javno prokomentarisala njegov izgled (FOTO)

Na osnovu vašeg horoskopskog znaka pogledajte kojem ste liku iz popularne serije najsličniji.

Ovan - Samanta Džons

Nezavisna i jaka žena koja voli mlađanog Smita? Što da ne! Printskrin: Youtube/lefilmsexandthecity

Neustrašivi borac i hrabra žena je poznata Samanta Džons. Koa i Ovan, ona je puna samopouzdanja i svesna svog seksipila. Ovan je spreman da jednom akda se otisne u sferu seksa isproba više poza, ali i partnera.

Bik - Ejdan Šo

On je tradicionalan i na njega se možete osloniti, drži sve jednostavnim i voli da se druži. NJegov moto je “ostani miran i nastavi dalje”. Ume da bude i tvrdoglav ali i meka srca - setimo se samo kako je Keri dao drugu šansu kada ga je prevarila sa Zverkom.

Blizanci - Keri Bredšo

Voli svoj novac tamo gde može da ga vidi - u ormaru! Foto-ilustracija: Promo

U svetu Blizanaca jedina konstanta je promena. Koa i Keri možete da budete ludo zaljubljeni u jednom momentu, a onda se rastajete u sledećem. Vi ste najbolji komunikator u horoskopu i često vas put nanese u medije. Kao i Keri vama će neko digitalno sredstvo za komunikaciju uvek biti pri ruci.

Rak - Trej MekDugal

Porodica je na prvom mestu osobama rođenim u ovom znaku. Trudite se da porodici obezbedite sve najbolje uslove, a teško vam je da budete sami sa sobom. Zbog toga je pred vama važan zadatak - da naučite da budete malo sami i odgovorni za sebe.

Lav - Zverka

Večiti šarmer i zavodnik, a opet tako romantičan. Printskrin: YouTube/WDD1551

Ovo je znak koji voli luksuz, ima neodoljiv šarm i ume da privuče pažnju svih. Romantika im je u DNK, ali pre biraju da budu neumoljivi lovci. Poput Zverke, volite da se vratite na bis, jer znate da vas publika obožava.

Devica - Šarlot Jork

Puna je podrške i utehe, a spremna je da se menja zbog onih koje voli. Setimo se samo kako se ona brzo prilagodila životu u luksuznom društvu udajom za Treja, a onda se savršeno snašla u promeni uloge i prelaskom u judaizam zbog Harija. Ono što njoj treba jeste rutina jer u njoj najbolje funkcioniše.

Vaga - Stiv Brejdi

Prešarmanti Stiv uspeo je da osvoji srce hladne Mirande. Printskrin: Youtube/ SATCclips

Slatka, slatka ljubaaav! Vaš znak je pod vladavinom Venere koja od vas može da napravi pravo amlo slatko štene, ako što je neodoljivo sladak Stiv Brejdi. Vi ste mirotvorac i strpljivio ste jer su vam oči prikovane za nagradu koja vas očekuje. Volite pravdu i ona vas vodi kroz život i jkedino što može da vas izbaci iz ravnoteže jeste disbalans.

Škorpija - Bani MekDugal

Iako nosi bele elegantne rukavice, bani ima čvrstu ruku ispod njih. Osećate se veoma zaštitnički nastrojeno prema svemu što je vaše. Neke Škorpije su toliko lojalne da bi i neki srednjevekovni vitez pred njima pao u naklon. Ali, potrebno je da se malo opustite i manje kontrolišete ljude do kojih vam je stalo. Biće bolje i za vas, ali i za njih.

Strelac - Džerod Smit

Veoma ambiciozan, a opet posvećen osobi koju najviše voli. Printskrin: Youtube/sexandthecity8

Samouvereni Strelac j espreman da smišlja pravila ne i da ih sam poštuje. Kao i prelepi Smit vi živite i volite slobodno. Vaše srce može da vas odvede nekome ko je poput Samente duplo stariji od vas. Vi ste slobodnog duha, nezavisni ste i ambiciozni i uvek jurite za vašim ciljevima. Možda je napravio veliki korak kada se odselio od nje, ali se zato poneo kao pravi junak kada joj je to bilo najpotrebnije.

Jarac - Miranda Hobs

Rođeni ste sa očima uporno zalepljenim za nagradu. Nećete da prestanete da se penjete na lestvici sve dok ne dođete do vrha. Sposobni ste, umete da upravljate i držite sve pod kontrolom. Za vas je ljubav ozbiljan posao. Iako vam trebaju godine da biste potvrdili, vi se u vezi dajete samo ako ste u nju 100 odsto sigurni. Delujete hladno i nezainetersovano, ali strpljiv, ubedljiv i partner koji je uporan kao zlatni retriver može da vam otopi to ledeno srce.

Vodolija - Stenford Bleč

Vi ste najbolji najbolji prijatelj jer ste uvek puni podrške. Umete da posavetujete kao guru i društveni ste leptir Zodijaka. Bez obzira kakva je žurka na koju ste pozvani, vi ćete se pojaviti unikatno odeveni, ponekad čak i ekscentričnije nego što treba.

Ribe - Aleksandar Petrovski

Romantični stariji ljubavnik poznate Keri Bredšo svima je pokazao šta znači biti džentlmen. Foto: FanPop.com

Ukoliko osećate ljubomoru prema ovom čoveku - ne možemo vas kriviti. Vaš vladar je Neptun, planeta fantazija, magije i romense. Vama je umetnost skoro sve u životu. Možete se lako izgubiti radeći po ceo dan u ateljeu, onda otići na večeru, pa na izložbu i na kraju na put u Pariz. Stvarnost je mesto gde se Ribe najmanje zadržavaju jer vole da žive u svojim snovima.

(Telegraf.rs/elle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA