≫ 

U ovom gradu je seks u javnosti dozvoljen sve dok se neko ne požali na to

Vetar promena stiže u Meksiko

  • 0

Grad Gvadalahara u Meksiku doneo je nov zakon koji dozvoljava seks u javnosti i egzibicionizam, ali uz samo jedan uslov - da se niko ne žali, piše Independent.

Cilj je da se spreči lokalna policija koja od parova koji razmenjuju ljubav u javnosti uzima novac, bila je izjava jednog od savetnika koji su predstavili inicijativu.

Američki specijalac je doživeo pravo poniženje kada se pohvalio slikom svoje devojke - njena odeća otkrila mu je gorku istinu o tome čime se bavi kada nije tu (FOTO)

U novom zakonu stoji da se "seks ili egzibicionizam seksualne prirode na javnim mestima, unutar vozila ili privatnih lokacija u javnosti sada smatraju administrativnim prekršajima u slučaju da neko od građana zatraži intervenciju policije".

Foto: pixabay.com/Seks u javnosti je OK -sve dok se drugi ljudi ne žale na vas

Guadalupe Morfin Otero, političar koji je predložio ovu promenu, citirao je istraživanje sprovedeno među studentima - rezultati su pokazali da je 90 odsto njih bilo suočeno sa iznuđivanjem od strane policije koja ih je optužila za nemoralna dela ili egzibicionizam.

Zakonodavci ovom gradu se nadaju da će promena dozvoliti policiji da se fokusira na prave zločine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA