• 0
 ≫ 

4 sna koja otkrivaju da ćete se uskoro udati

 ≫ 

Ako ste u skorije vreme sanjali neki od ovih snova, pripremite se za svadbena zvona jer su ona tu pred vama

  • 0

U ljudskoj je prirodi da pokušava da objasni život i da traži tajne znakove koji mu ukazuju na neke buduće događaje. Baš zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od nagoveštavanja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada ćete se udati. Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ste na korak od venčanja.

10 znakova da nikad ne treba da se udate ili oženite

4 sna koja znače da ćete se uskoro udati:

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne važi i za snove. Snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno preskočiti sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušite zid označavaju uništavanje tih prepreka, a snovi u kojima vidite ostatke zida znače da je pred vama lepo životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Postoji verovanje da je gradnja zida u snovima predznak skorašnje svadbe.

Snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno preskočiti sve prepreke Foto: Pixabay.com

2. Zeleni venac

Ako vidite venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac je predznak dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost.

Zeleni venac u snu označava da ćete se uskoro udati Foto: Pixabay.com

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u vašim snovima, prava ste srećnica. Trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedete, pred vama je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želite da se udate, drvo trešnje označava baš to, skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa vam se lep bračni život.

Trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled Foto: Pixabay.com

  4. Jahanje ždrebeta

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom biste mogli da iznenadite svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako vam neko u snovima ukrade ždrebe, neko bi mogao da vas izneveri, a ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja Foto: Pixabay.com

Gori podijum! Bogoljub Karić je kralj đuskanja i čik neka mu neko stane na crtu:

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok