• 0

Mars i Uran menjaju naš ljubavni život iz korena, pogledajte ko će imati najveće probleme do kraja 2018.

Prvi korak ka boljem životu podrazumeva oslobođenje od stega i pravila koje nam nameću drugi

Kada se Mars u Vodoliji i Uran u Biku nađu u kvadrantu, ovaj tranzit nateraće nas da se pobunimo protiv svega što nas sputava i sprečava da živimo život iz snova.

Pogledajte kako će pun mesec u septembru uticati na vaš ljubavni život narednih nedelja

Ove jeseni, astrologija se vrti oko novih početaka, kretanju napred i konačnom započinjanju stvari koje su dugo bile odlagane. To se pogotovo odnosi na veze koje se digo nalaze u iskušenju, a za koje je potrebna velika spremnost da bi se preduzeo sledeći korak.

Spremite se za velike promene. Foto: Pixabay.com

Astrologija nas sada upozorava da je vreme da napravimo taj korak, koji ne treba da bude mali već veoma veliki i da uložimo u njega sve. Ne samo zbog toga što nemamo šta da izgubimo već zbog toga što život postaje takav da ili ćemo sve uložiti ili ćemo sve izgubiti.

Bez obzira na sve, kako se osećamo i koliko nam neka osoba znači, najduže čekamo da uradimo ono što nam se čini najispravnije. Niko od nas ne želi namerno da pogreši, da ponavlja greške iz prošlosti ili da stvari ispadnu kao pre, ali koliko god mi to želeli život nam ne daje nikakve garancije! Ne možemo da predvidimo šta će se desiti i kako će godine uticati na nas, ali od nas zavisi hoće li nas one zaustaviti i odvući od toga da živimo naš život.

Mars i Uran u ovom položaju nas guraju napred, da ostavimo prošlost iza nas i oslobodimo se svih restrikcija i komfornih zona koje trenutno osećamo u našim životima. Ovo nije jedini tranzit ovog meseca koji će nas inspirisati na pobunu i posvećenost našoj vezi. To ukazuje da imamo podršku sa neba u postizanju nekih od naših najvećih snova.

Niej nas briga odobravaju li naša porodica i prijatelji vezu u kojoj smo. Foto: Pixabay.com

Mars je planeta želja i ambicije, a u Vodoliji je veoma naklonjena nezavisnosti. Ona nas navodi da ne marimo mnogo za to da li naši prijatelji i porodica vide našeg partnera kao nekog ko nam odgovara, jer nam je bitno samo ono šta osećamo u srcu.

Kako bismo imali energije da dođemo do cilja, u pomoć nam uskače Uran u Biku. On je orijentisan ka promeni, ali želi da bude prizemljen i pripremljen, kao i da zna gde smo se tačno uputili. Iako ovaj tranzit traje samo jedan dan, imaće uticaja na nas i narednih meseci kada možemo da očekujemo velike promene u našim vezama.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima