≫ 

5 horoskopskih znakova koji su spremni da žrtvuju sve zbog partnera

Niko ne voli da bude u vezi koja guši i previše je naporna

  • 0

Problem sa vezivanjem je nešto što pogađa veliki broj veza, gde je jedan partner previše vezan, a drugi nedovoljno jer je veoma retko da su oba partnera podjednako posvećena u vezi.

Oni su idealni partneri za vezu i brak: 5 horoskopskih znakova koji su uvek verni i posvećeni voljenoj osobi

Horoskopski znak otkriva da li ste vi od onih koji se posesivno vežu za partnera i ne mogu bez njega. Bilo da ste previše emotivna osoba, imate problem sa napuštanjem, iskusili ste šokantni ili bolni raskid, prošli ste kroz period kada ste se osećali potpuno sami i usamljeni - sve to može da dovede do toga da se posesivno vežete za nekoga.

Posesivnost može da bude užasno loša po vezu. Foto-ilustracija: Profimedia.com

Možete ad volite nekoga svim srcem i da želite da sa njim provodite dosta vremena, ali morate toj osobi da date i prostora. Ako ste previše vezani onda se izlažete riziku da izgubite deo sebe jer je sva pažnja usmerena na nekog drugog.

Ovo su pruipadnici Zodijaka koji se previše vezuju za partnere.

Rak

Rak brzo stiče poverenje u ljude i ne ustežu se da im svašta ispričaju. Ukoliko Rak otkrije neku veliku i mračnu tajnu nekome koga jedva da poznaje, to je znak da on samo želi da nadomesti nešto što mu u životu fali. Jedno je biti ranjiv i deliti osećanja, ali prebacivati svoj teret na nekog drugog sa kim ste tek otpočeli vezu je potpuno pogrešan potez.

Ribe

One samo žele da vole i budu voljene, pa postaju malo anskiozne kada je razvoj veze u pitanju. Ribama je lako da se previše vežu za neku osobu. One saznaju nešto o nekome tako što mu opsesivno posmatraju profile na društvenim mrežama. Jedno je istraživati nešto o osobi sa kojom se spremate na prvi dejt, ali Ribe idu korak dalje sa svojim uhođenjem.

Vodolija

Umerenost se preporučuje i kada su emocije u pitanju. Foto: Pixabay.com

Znaćete da se Vodolija previše vezala ukoliko vidite da je sve svoje vreme i trud posvetila ambiciji partnera i njegovom napredovanju. Tako one gube sebe u takvom odnosu i to nije uopšte zdravo. Pozitivna stvar je kada partneri imaju različita interesovanja i ciljeve koje jure dok su u vezi. Izgubite li sebe, to je veliki problem.

Blizanci

Oni vole da su sa ljudima, ali kada su vezani za nekoga nema tih ljudi koji bi mogli da ispune prazno srce Blizanaca kada njihov partner nije u blizini. Pokušaće da ispune prazninu koju je ostavio njihov partner, ali ako to ne upali oni će se osetiti samo još više usamljeno. Potrebno im je da povrate svoj osećaj nezavisnosti i da se prisete koliko uživaju u vremenu koje provode sami.

Devica

Kada je Devica posvećena preko granica normalnog, ona postane previše prilagodljiva. Ne zameraju što su partneru uvek na poziv od njega jer ih to čini bliskim sa tom osobom. Složiće se skoro sa svime što partner kaže, promeniće svoj način života kako bi bili što bliži partneru i učiniće sve što mogu kako bi pomogli partneru čak i kada se to ne traži od njih. Ako im partner traži da ostave sve i dođu kod njega, one će to i da urade.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA