Saznajte u kom znaku se krije vaša srodna duša: 6 horoskopskih parova koji su suđeni jedni drugima

Zvezde znaju ko je naša srodna duša

  • 9

Kažu da kada pronađete srodnu dušu nećete osećati nemir već spokoj i smirenost koju ste toliko dugo priželjkivali.

Prost i precizan test može da otkrije da li ste sa svojom srodnom dušom

Astrologija krije brojne tajne, a zvezde nam s vremena na vreme otkriju neku koja nam promeni pogled na svet i ljubav. Ovi horoskopski znaci su suđeni jedni drugima i ostvaruju najdublju povezanost.

Vaga i Škorpija

Vaga je romantična i ne ume da kaže svima "ne". Foto: Shutterstock

Oni su neverovatni prijatelji i partneri, jer oboje teže za intenzitetom - Vaga žudi da bude obožavana, Škorpija je sklona da opseda bliske ljude u svom životu. Vaga preuzima ulogu savetnika, a škorpiji je to savršeno udobno. U početku, oni ne deluju kao skladan par jer su njihova interesovanja i ličnosti tako različite. Kad ovo dvoje uspeju da provedu zajedno neko duže vreme otkrivaju da je njihova povezanost neopisiva i da ni prema kome nisu nikada tako nešto osećali.

Ribe i Rak

Ova dva vodena znaka su iz istog sveta mašte i senzitivnosti. Oni se razumeju intuitivno i skloni su da izgarde svoj mali zajednički svet u kome se osećaju bolje nego igde drugde. Tamo su srećni zbog samog saznanja da toliko dobro osećaju i shvataju jedno drugo. Oni uravnotežuju jedno drugo na najdubljem nivou, Rak je zadužen za osećanja i rast i razvoj, Ribe razumeju kreativnost i intuiciju. Oni zaista shvataju koliko je svako od njih osetljiv.

Strelac i Ovan

strelac voli svoju slobodu,a li uz Ovna može da uživa u njoj i sa njim u isto vreme. Foto: Shutterstock

Kada su zajedno Strelac i Ovan, avanture se dešavaju na svakom koraku. Oni planiraju putovanja, stalno su u akciji i usput vode najdublje razgovore o Kosmosu i smislu života. Oni su intelektualni tipovi i jedno u drugom pronalaze najbolje sagovornike, koje poštuju i kloji im nude intelektualni izazov koji im je potreban. Takođe, oni su individualci snažne volje, ali kada se udruže imaju jednaku moć u kojoj veoma uživaju. Romantično uključeni, oni su pre svega najbolji prijatelji.

Blizanci i Vodolija

Dva vazdušna znaka koaj vole ekstravaganciju i nekonvencionalnost, međutim oni su one suprotnosti koje se izuzetno dopunjavaju i zaista su potrebni jedno drugom da bi ostvarili svoje ciljeve. Jedno za drugo, oni balansiraju krajnosti. Blizanci mogu da budu rasejani, nefokusirani i neodlučni, a Vodolija je onaj viozionar koji vodi druge kroz mračne tunele do spoznaje. Blizanci daju Vodoliji svetlost i inspiraciju, a Vodolija njima smer i istrajnost. Potrebni su jedno drugom kako bi živeli uravnoteženim i sređenim životima.

Devica i Bik

Devica i Bik su božanski par. Foto: Shutterstock

Njihova konekcija stvorena je na nebu, jer oni balansiraju međusobne idealističke težnje i odlični su prijatelji i poslovni partneri. U romantičnoj vezi osećaju međusobno razumevanje kakvo nisu osetili ni sa kim drugim. Devicu inspiriše samouverenost Bika, kao i njegov odličan ukus i ona će uživati u društvu nekoga kome se tako divi. Bik utemeljuje Devicu, pomaže joj da se opusti i lepo provede i da ostane svesna onoga što je stvarno važno: kakva su osećanja, a ne samo kako neko izgleda.

Rak i Vaga

Oni su prave srodne duše, jer gde je Rak emotivan tu Vaga ostaje pribrana, pri zdravom razumu i u ravnoteži. Rak je srećan da joj pruži svu ljubav i nežnost za kojom Vage žude čak i u prijateljskim odnosima. Prirodni su najbolji prijatelji i vrlo brzo otkrivaju kako im je lako da žive i rade zajedno. Oboje su emotivna bića, koja nalaze utehu jedno u drugom, u razumevanju i nežnosti oboje su voljni da rade na tome da žive bolje i kvalitetnije. U romantičnoj povezanosti, ovo dvoje se veoma brzo venčavaju jer Rak žudi za porodičnim mirom i želi da brine o partneru, a Vaga rado Raku pruža ono što želi.

(Telegraf.rs/wannabemagazine.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xoxo

    25. oktobar 2018 | 03:01

    Lavovi sami sebi dovoljni! 😂

  • Ika...

    24. oktobar 2018 | 23:17

    Jeste to tacno Riba-Rak.. najbolja kombinacija..ali meni je sudbina dodelila jednu prevrtljivu Devicu pa....

  • Sanja

    25. oktobar 2018 | 01:13

    Eto.a ja mislila ja i moj rakonja idealni.a novine,vidis,kazu da nismo..sta cu sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA