Ana je plastičnim operacijama promenila svoj izgled kako bi ušla u visoko društvo i sada uči žene kako da upecaju milionera (FOTO)

San mnogih žena je da se bogato udaju, samo moraju da nauče kako da dođu do bogataša

  • 8

Tu u pomoć uskače Ana Bej koja je promenila izgled kako bi se uklopila u visoko društvo što je podrazumevalo odlazak pod nož i plastične operacije.

Tinejdžerka iz Češke troši mesečno 1.300 evra, jer želi da liči na Barbiku: Šminka se satima, kupuje gomilu odeće i posećuje plastičnog hirurga (FOTO)

Ona je u vezi sa bogatim bankarom i podučava žene kako da uđu u visoko društvo i ulove bogataša. Otkrila je kako održava svoj bogati stil života preko muškaraca sa kojima je bila.

Ana ima 32 godine i poznata je pod nadimkom JetSetBabe. Kako bi bila prihvaćena u visokom društvu podvrgla se plastičnoj operaciji jagodica i nosa.

- Ženama ne treba suditi zato što uživaju u novcu svojih bogatih muževa, ali ja ne volim izraz “kopačica zlata”, rekal je Ana.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

Blogerka iz Londona koja je u vezi sa bogatim bankarom, dodala je da bi joj veza s nekim ko nema puno novca jako teško pala jer joj je prioritet udoban način života.

- S 18 godina sam otputovala u Italiju i tamo upoznala jednog bogatog muškarca koji me je uveo u svoj stil života. Jako brzo sam se navikla na lepe stvari, a jednom kada se na to nabvikneš jako je teško vratiti se starom načinu života. Iako smo raskinuli, održala sam taj luksuzni stil života zahvaljujući muškarcima sa kojima sam bila u vezi, objasnila je Ana.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

Promenila je izgled kako bi se uklopila u visoko društvo, a to je uključivalo i odlazak pod nož. Ukazala je da ukoliko želiet da uđete u visoko društvo morate da se transformišete u potpunosti i što se tiče izgleda, ali i ponašanja. Smršala je oko 15 kilograma, operisala nos i popunila obraze kako bi imala izražene jagodice.

- Mnogi bogati muškarci žele ženu visokog kalibra. Moramo da budemo iskreni i da priznamo činjenicu da živimo u veoma površnom svetu, rekla je.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

Dodala je da veruje da nema ništa loše u tome što neke žene ne žele da rade već da žive od novca koji zarađuje njihov bogati suprug. Ona žene koje obučava pre svega uči da budu nezavisne u slučaju da se njihova veza završi raskidom i ostanu bez bogatog dečka na neko vreme.

- Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, obrazuju se i steknu radno iskustvo, rekla je.

Džet set stil života nije za svakoga, ali j edodala da ne bi mogla da bude sa nekim ko nema para. Njen blog i škola nisu za sve žene, već samo za one koje žele da poboljšaju svoj stil života.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    24. oktobar 2018 | 13:33

    Cime se ova hvali?????? Sponzoruse se same pobrinu da se unovce. Ako i za ovo treba obuka gde li ode ovaj svet. A O LJUBAVI CE SE CITATI SAMO U STARIM KNJIGAMA.

  • Ivangm

    24. oktobar 2018 | 14:26

    Znaci ona je morala da stavi silkone i ostale spojlere da bi je neko primetio JADNO ALI STVARNO JADNO....👎👎👎

  • Jeca

    24. oktobar 2018 | 15:15

    Kako je krenulo u školu će uvesti predmet-Kako uloviti bogatog muža uz praktičnu nastavu-Kako se što pre rešiti bogatog muža uz obaveznu lektiru-Kako naslediti milione bogatog muža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA