≫ 

Mlad Mesec u Škorpiji će promeniti vaš ljubavni život: Nakon teškog perioda stiže druga šansa, da li je treba iskoristiti?

Ljubav je najčistija kada dolazi iz duše koja je probuđena iz najdubljeg mraka

  • 3

Novembra imaćemo najmoćniji i najosetljiviji Mladi Mesec u Škorpiji, a kako on predstavlja vreme za nove početke i namere nije ni ovaj izuzetak pogotovo zato što dolazi nakon napornog meseca oktobra.

Kako se Mlad Mesec zadržava samo jedan dan, njegova energija se oseća sve do Punog Meseca dve nedelje kasnije kada se vidi šta nam je sve on doneo. Ali, šta sve to znači za naš ljubavni horoskop?

Foto: Shutterstock

Škorpija je znak koji je dominirao najvećim delom oktobra pa je zato bio toliko težak za sve nas. Posebno zato što je Venera bila retrogradna u ovom dubokoumnom i tamnom znaku, stalno smo se pitali da li ćemo se izvući iz ove rupe u koju smo upali i da lis u naše romantične veze zaista osuđene na propast.

Energija Škorpije imala je zadatak da nas navede da se udubimo malo, budemo realni i da otkrijemo šta se to krije u senkama i drži nas podalje od života koji želimo da živimo.

Mlad Mesec je drugačiji. Prošli smo kroz različite faze u poslednje vreme, a sve one su imale za cilj da na m otkriju istinu koja se krije duboko u nama. Misija potrage za istinom urodila je plodom i sada možemo da ustanemo i nastavimo napred podignute glave.

Škorpija ima dve strane kojima vladaju Mars i Pluton. Marsova energija je agresivna, ambiciozna i budi naše prirodne želje. Pluton je planeta božanstveneenergije, manifestuje veru, a mnogi ga vide kao uzurpatora statusa kvo. Trenutno se i Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, pomera u znak Strelca pa ćemo biti sposobni da planiramo unapred, razmišljamo i zapravo se krećemo ka onome što želimo da postignemo u budućnosti.

Spremite se za velike promene, Foto-ilustracija: pixabay.com

Ipak, zbog toga što je Venera planeta ljubavi retrogradna sve do 15. novembra, većina nas će biti fokusirana na ljubavne veze, pa ovaj Mlad Mesec zapravo stvarno označava početak novog poglavlja u našim životima. Proteklih par nedelja su bile veoma teške za nas. Videli smo mnogo raskida, uznemirenosti, pa čak i beznadežnih situacija. Odustali smo od nade, izgubili veru i osetili se izgubljeno.

Umesto da rušimo mostove iza sebe odlučili smo da razgovaramo sa partnerom i iznađemo rešenje. Vreme je da postane manje bito “ja” a da u fokusu bude “mi”. Vreme je za nove početke. Mnogi od nas koji su bili svedoci nekog kraja ili raskida, sada će biti spremni za novi početak i to na potpuno nov način.

Bićemo otvoreniji u ekspresiji naših osećanja, a nećemo samo pričati o tome šta ćemo da uradimo nego ćemo stvarno početi da delamo. Mnogi od nas će dobiti drugu šansu u periodu Mladog Meseca u Škorpiji, ali ono na šta trebamo da budemo spremni jeste da će stvari biti mnogo drugačije nego pre.

Drugačije je zapravo i bolje. U ovom periodu nećemo imati vremena za površne stvari kao ni za stvari koje trebamo da uradimo zato što tako treba. Ovaj Mlad Mesec će nas povezati sa nama samima na najdubljem mogućem nivou, sa našim najdubljim osećanjima, garantujući da će šta god da započnemo u ovom periodu biti od našeg srca.

Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA