5 rituala koji će vam pomoći da privučete ljubav vašeg života u 2019. godini

Jedno od najčešćih pitanja koja postavljamo jeste “Kada ću sresti ljubav svog života?”

  • 1

Ljubav, ljubav, ljubav i samo ljubav - to nam se čini kao najbolja i najpoželjnija i duševna i životna hrana.

Moguće je privući ljubav u život, samo je veoma važno da znate šta trebate da uradite povodom toga. Otkrivamo vam 5 jedinstvenih i lakih rituala koji će vam pomoći da privučete ovo najlepše osećanje i voljenu osobu u vaš život.

#1 - Pišite sebi afirmacije

kratke i nežne poruke koje ćete pisati sami sebi mnogo mogu da urade za vaše samopouzdanje. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Svakoga dana sebi napišite neku afirmaciju koja će vam podići samopouzdanje. Napišite sebi kako ste lepi, lepo obućeni, pametni, elokventni i sve lepe stvari koje vam padnu na pamet. Okačite ove ljubavne poruke po stanu i svaki put ih pročitajte kada prođete pored njih.

#2 - Dnevno sanjarenje

Ne oduzima mnogo vremena ali vredi ga praktikovati. Svakog jutra provedite 5 minuta maštajući i u sanjarenju kako bi vam jutro izgledalo da ste u vezi. Kako biste ustajali, tuširali se zajedno, pili kafu i doručkovali, a zatim odlazili zajedno na posao. Univerzum ima svoju snagu kojom nam privlači stvari koje želimo pa zato budite kreativni i pustite mašti na volju. Zakon privlačenja je nešto u šta veruju svi uspešni ljudi na svetu.

#3 - Spavanje sa kristalima

Svako spava, zar ne? Zašto onda ne biste iskoristili spavanje da se povežete sa sobom na dubljem nivou uz pomoć kristala? Rozen kvarc je jedan od kristala koji najviše privlači ljubav. Neko ga nosi oko vrata, neko ga sipa u vodu, a ostali spavaju sa njim. Uz to ste i super relaksirani posle spavanja sa njim, a mi vam savetujemo da ovaj kristal što pre stavite ispod jastuka na kome spavate i tako prizovete ljubav.

#4 - Čitajte, vodite dnevnik, ponovite to

Vodite dnevnik o svemu što vam se dešava i kako se osećate. Foto: Profimedia, Alamy

Veoma je važno da vam postane navika da čitate nešto što će vas ohrabrivati i izazivati na razmišljanje. Ovo će vam pomoći da se snađete kada ste u blokadi. Svako od nas ima tamnu stranu, navike koje treba zaboraviti i periode kada se ponašamo kao loša deca. Svako od nas ima neko sr*nje koje mora da sredi. Pronaći ljubav za nekoga i u nekome treba da dođe pošto pronađemo ljubav prema sebi. Pišite o tome kako se osećate i čitajte o tome u nekim momentima kada mislite da ste tu fazu prevazišli kako biste bili sugurni da napredujete i na čemu još trebate da poradite.

#5 - Budite zahvalni

Ovo je najvažniji dnevni ritual koji trebate da praktikujete. Verujemo da svi blagoslovi, dobre prilike i sve ostale neverovatne stvari proizilaze iz zahvalnosti. Kada napravite korak unazad i posmatrate šta imate, vaše srce može da napravi mesta za još. Kada god pomislite kako nemate nečeg dovoljno ili vam nešto fali, napravite korak unazad i pogledajte šta to imate i naučite da to cenite. Napravite listu stvari na kojima ste zahvalni, pa tek onda razmišljajte o tome šta vam fali i kako da dođete do toga.

#Bonus ritual

Nosite zelenu boju kako bi vaše srce bilo otvorenije. Zelena je boja čakre srca, a kada nosite zelenu odeću ili spavate u zelenoj posteljini sa zelenim kristalima - vaše srce će boiti otvoreno i čakra izbalansirana. Kada želite da započnete novu vezu, veoma je važno da vam je srce otvoreno, čisto i u ravnoteži sa nama.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    28. decembar 2018 | 18:38

    Kako zracis tako i privlacis. Slican se slicnom raduje. Budimo ono sto jesmo i privucicemo partnera najboljeg za nas. Ako se pretvaramo da smo bolji onda ce pogresna osoba uci u nas zivot i kad tad ce biti puno problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA