≫ 

Srećni parovi svakoga dana rade ove stvari zajedno i tako održavaju svoju vezu i ljubav

Biti u vezi danas i to uspešnoj, veoma je teško

  • 3

Četiri od pet parova navode društvene mreže kao razlog prekida, navodeći da je to zato što njihov partner provodi mnogo vremena na internetu, a premalo s njima.

Postoji nekoliko stvari koje možete raditi sa vašim partnerom pri kraju napornog dana kako bi održali iskru ljubavi.

Probajte da kuvate zajedno. Foto: pixabay.com

Pokušajte da kuvate sa vašim partnerom jer to stvara jednakost, učenje i divne uspomene. Kada kuvate zajedno možete jedno drugom pokazati svoje trikove i pričati o tome šta ste voleli da jedete kao deca. Ovo će vam pomoći da se povežete i da naučite da funkcionišete kao tim. Završna faza ovoga jeste da jedete zajedno i rasporedite obaveze oko čišćenja.

Još jedna od nekoliko jako bitnih stvari koje su krucijalne za zdravu vezu jeste izbegavanje stresnih situacija i stresnih razgovora. Ukoliko ste imali probleme na poslu, pokušajte da ih ispričate u što kraćem vremenskom periodu te se zatim fokusirajte na pričanje lepših stvari koje su se desile tokom dana. Na ovaj način vi i vaš partner nećete preopteretiti jedno drugo i dan posle nećete imati lošu asocijaciju na vašeg partnera kao nekoga ko vas samo opterećuje problemima.

Nekada je dobro prisetiti se početaka veze kada se još niste znali i kada ste se crvenili jedno pred drugim. Ispričajte mu detalje vašeg spremanja i razgovora sa drugaricama pre prvog izlaska sa njim, a neka on vama ispriča koliko mu je trebalo da skupi hrabrost da vas pozove na dejt. Pokušajte rekreirati neke od momenata i puštajte muziku koju ste slušali zajedno na početku.

Prisetite se kako je bilo na početku. Foto: Pixabay.com

Prema istraživanjima, parovi koji masiraju jedni druge su mnogo zadovoljniji u vezi nego oni koji to ne rade. Kroz masažu parovi opuštaju jedni druge od stresa, makar se radilo i o samo 15 minuta dva puta nedeljno. Ovo pomaže i psihičkom i fizičkom zdravlju, ali i vezi između partnera.

Opustite se i pevajte i plešite sa vašim partnerom. Nema veze ako niste talentovani, činjenica da plešete i pevate sa nekim koga volite će vas opustiti dovoljno da nećete brinuti hoćete li se izblamirati.

Naposletku, pokušajte ići na spavanje u isto vreme i na kraju dana nemojte prezati od toga da svom partneru kažete koliko vam je stalo do njega i koliko ste zahvalni za sve što čini za vas. Takve stvari nekad znače mnogo više nego što mislite.

(Telegraf.rs/klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA