Njegov horoskopski znak otkriva kakav tačno poljubac želi

Prvo poljubac, pa sve ostalo. Na ovakav način se osvajaju svi muškarci. Samo je pitanje kakav poljubac on želi?

  • 1

Horoskop će vam reći na koji nači bi vaš muškarac želeo da ga poljubite i kako da ga ostavite bez daha. Posle ovoga može da usledi i duga veza i ljubav za ceo život.

Ovan

Poznat je po tome što voli malo nasilja u svemu, pa se to odnosi i na ljubljenje.

Nemojte se plašiti da upotrebite ruke kako biste ga grublje privukli sebu, pa čak ni zube kako biste ga malo gricnuli i time mu pokazali šta je strastan poljubac.

Ovnovi mnogo "drže" do fizičkog odnosa kada su veze u pitanju, pa je važno zadovoljiti ga već pri prvom poljupcu.

Bik

Bez obzira na tehniku blagog pritiska kojoj su skloni, Bikovi ipak vole malo senzualnosti u razmeni emocija ustima na usta. Ne bi bilo loše da akcenat stavite i na senzualnost pre samog poljupca, pokušajte da ga zavedete već dodiroom, mirisom parfema ili sličnim stvarima.

Ako prodrete do njega uz pomoć prethodnih tehnika, probudićete apsolutnu zver i nemojte se čuditi ako se ne završi samo na ljubljenu.

Pixabay

Blizanci

I u vezi ovoga za Blizance se spremite, jer će biti potrebno mnogo nagovaranja i emocionalnog pritiska. Njihova slaba tačka je čelo. Ukolko ga prvo tu poljubite, otvorićete mnoge puteve u nepoznato i zanimljivo. Takođe, gledanje direktno u oči je velika stvar za ovaj znak.

Može da bude prilično neodlučan i da mu treba malo više vremena da se zagreje, ali on je posvećen ljubavnik i strašno dobro se ljubi.

Rak

Rakovi su jedan od najboljih znakova za zabavljanje. Ali oni su muškarci u vezi i pri prvom poljupcu će vam to jasno staviti do znanja.

Učiniće sve za vas i držaće vas kao malo vode na dlanu, ali morate da mu prepustite vođstvo.

Ovo je tako i kad je poljubac u pitanju. On je taj koji će vas ugristi za usnu kako bi ostavio svoj trag. Vaše je samo da prihvatite njegovu igru.

Lav

Lavovi će nasrnuti na vas, a prvenstveno na vaš vrat. Trebalo bi da vodite računa o tome da budete namirisani kako bi privukli njegovu pažnju.

Kada ga zaintrigirate, sledeći korak je da prihvatite njegovu dominaciju i da mu se povinujete. Jer on je na sceni i on vodi predstavu.

Ne zaboravite ta predstava sa puno strasti se mora pretvoriti u stvarnost.

Foto: Pixabay.com / Koliko dugo ženama treba da se zaljube?

Devica

Sa njim krenite baš polako. Poljubite ga prvo bilo gde pre nego što dođete do usana, a kada priđete tom području, uputite jedam mali "cmok" u dsam ugao, Devica voli uvertiru.

Budite slađi nego što ste inače kako biste ga privukli.

Kada usledi poljubac u usta morate biti sigurni i odlučni, jer Devica tačno zna šta voli.

Vaga

Najbolji je mek, stidljiv i ukraden poljubac, ako želite da vas Vaga zapamti. To je njihova igra. Poljubite ih tamo i kada se najmanje budu nadali.

Vaga je definitivno najbolji znak za zabavljanje na duge staze i zato je jako važno da se konektujete odmah na početku, a prvi poljubac je zaista pravo rešenje za to i značiće vam oboma kad god ga se setite.

Škorpija

On je najmračniji od svih znakova. Žudi za agresivnošću, pogotovo kada su seks i ljubav u pitanju.

To znači da morate da uložite mnogo vreline u poljubac sa ovim znakom. Dakle, morate da upotrebite jezik, ali i da ga ispravno kontrolišete. Tu tajnu morate sami da otkrijete, jer je teško opisivo ono što bi zadovoljilo jednu Škorpiju.

Ne suzdržavajte se da upotrebite poljubac kao oružje da dobijete Škorpiju čak i kada vam se čini da je vaš sastanak završen.

Printskrin: YouTube/The Wing Girls

Strelac

On će vas zadirkivati i često će vas ostaviti da žudite uza poljupcem sa njim. To je njihov zaštitni znak i signal da zaista hoće da uplove u vezu sa vama.

Poljubac je za njih najveća mera intimnosti i jako vodi računa o tome kako će se sve odviti. Verujte, on bira i vreme i mesto.

Uvek će se oslanjati na svoje oružje i to bi trebalo da vam imponuje, jer se tačno zna ko je muško, a vama preostaje da se povinujete.

Jarac

Jarčevi baš vole grickanje, pa vam ova informacija može pomoći ukoliko želite da ostavite jak utisak na njega.

Dakle, sada kada znate kako da začinite vaš prvi poljubac i kako da ga vežete za sebe, preostaje vam samo da uživate u onome što vam život nosi. Ako se konektujete sa Jarcem ne bi trebalo nikad da ga pustite.

Vodolija

Njegov dah će biti svuda po vama, tako će doći i do prvog poljupca. Tako da bi trebalo da znate da ništa neće biti do vas.

Pustite ga da zapali sve varte ovoga sveta i onda mu još ponudite da ih zajedno gasite i kupićete ga za ceo život.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe

Ako mu se svidite na prvu loptu i ako vas uopšte malo bolje pogleda, onda imate sve šanse da ga osvojite strastvenim poljupcem. Riba voli da služi, pa imate sve karte u svojim rukama.

Ono što bi trebalo da znate je da ta ista Riba istovremeno zna šta želi i da je ne možete prevariti. Dajte sve od sebe da zapamti taj poljubac po nežnosti i onda će zauvek biti vaš.

VIDEO: Šta li je u horoskopu "beogradski zavodnik"?

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇

    10. januar 2019 | 21:35

    Kakav poljubac zeli takav cu mu dati . . . .a ja . . . tri poljupca hocu ja . . . za srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA