Bolje budite singl sve dok ne nađete partnera koji ispunjava svih ovih 16 uslova

Ukoliko ste još uvek u potrazi za srodnom dušom morate da imate neke stvari u vidu

  • 7

Svi znamo da ne postoji nešto poput savršene osobe jer svako od nas ima svoje mane i nesigurnosti i ne treba se nadati da ćemo jednog dana da upoznamo partnera bez par mana i nesavršenosti.

Ovo ne znači da trebate da odustanete od potrage za idealnim partnerom. Ne treba se zadovoljavati osrednjom vezom sa partnerom koji ne ispunjava naše potrebe. Nemojte misliti da ne zaslužujete bolje jer ste i sami nesavršeni. Samo zato što ne možemo da budemo savršeni ne znači da ne možemo da budemo voljeni i da neko brine o nama. Kada je reč o romentičnim vezama, trebamo da otkrijemo koje su to top osobine koje tražimo kod neke osobe i da ih imamo na umu kada upoznajemo nekog novog.

Obratite pažnju na osobine osobe sa kojom ste izašli na dejt. Foto: Pixabay.com

Pronalaženje pravog partnera zahteva vreme i pažnju. Nemojte dozvoliti usamljenosti da vas vodi u vezu sa bilo kim ko vam naiđe u životu jer će takva osoba sigurno biti pogrešan partner z avas. Ostanite sami dok ne pronađete osobu koja ispunjava sledeće kriterijume.

1. Treba vam neko ko će vas držati za ruku kroz sve teške situacije u životu, neko ko će učiniti da se ne osećate usamljeno tokom vaših briga i borbi.

2. Zaslužujete nekoga ko će izlečiti sve vaše polomljene delove iz toksičnih veza u kojima ste bili.

3. Tražite nekoga ko vas ispunjava poverenjem i inspiriše da budete najbolja verzija sebe.

4. Ova osoba učiniće sve što može da se između vas razvije poverenje i nikada vam neće biti neverni ili vas izdati jer i sami znaju kako je biti izdat.

5. Potreban vam je neko ko radi onako kako govori, njihova dela treba da prate reči i obaveza i obećanje su im veoma važni.

Sve počinje od poverenja. Foto: Pixabay.com

6. Zaslužujete nekoga ko vas tretira sa bezuslovnom ljubaznošću i poštovanjem, a svako ko vas ne poštuje ili je grub prema vama treba da ide dalje od vas.

7. Ova osoba učiniće da se osećate sigurno u vašoj vezi i neće vam izazivati stres, bol ili anksioznost.

8. Partner treba da bude dosledan i pouzdan, tako da će vam obezbediti stabilnost koju trebate i nećete se plašiti da će jednog dana da se probudi i napusti.

9. Treba vam neko ko će vam dozvoliti da imate vaš momenat, neće vam krasti vaš momenat da zablistate niti da vam mrači vaš sjaj jer njihov ego ne stoji na putu vašoj vezi.

10. Tražite nekoga ko deli sa vama svoje najdublja i najmračnija osećanja, ko zna da komunicira pa neće biti nikakvih nejasnoća među vama.

11. Prava osoba će uložiti i vreme i trud koji je potreban ne bi li održao vašu vezu zdravom i zna da treba da se dosta radi na tome da bi veza napredovala.

U vezi oba partnera treba da rade na odnosu. Foto: Profimedia/Designpics

12. Ova osoba vam je verna i kada kažu da ste vi jedina osoba koju vide pored sebe onda možete da mu verujete jer vas neće zavaravati i varati vas.

13. To će biti neko ko će hteti da zna ko ste vi i iznutra i spolja, pitaće prava pitanja kako bi naučio sve o vama jer voli da bude povezan sa vama na viš enivoa.

14. Pravi partner vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe i živite život punim plućima.

15. Tražite nekoga ko zna da se izvini, jer ne treba vam neko ko dozvoljava da mu njegov ponos stane na put veze već je dovoljno skroman da zna da je nešto pogrešio i ne dozvoljava da njegove nesigurnosti stanu između vas.

16. Kada ste zajedno trebate da osećate da ništa drugo nije važno i da čak i u prepunoj sobi ljudi osećate prisustvo jedno drugog i da želite da budete nerazdvojni svakog sekunda.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    23. januar 2019 | 16:09

    Samo postavljajte uslove i ostaćete ceo život singl.

  • Danijel

    23. januar 2019 | 15:51

    To može samo u filmovima.

  • Mirko

    23. januar 2019 | 15:51

    Zbog ovakvih stvari i tekstova izumiremo kao narod, sve se manje beba radja, i sve nas je manje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA