Zvezde otkrivaju koji horoskopski znakovi će prevariti svog partnera, a koji će ostati verni

Astrologija je nepogrešiva kad su preljube u pitanju

  • 1

Horoskop otkriva koji znak će baš u 2019. godini prevariti svog partnera. Ipak, to nije sve. Sada možete saznati i ko će ostati zauvek veran u dugoj vezi i braku.

Svi oni koji imaju nameru ove godine da se pozabave svojim ljubavnim životom bilo bi poželjno da se upute u partnerski horoskop. Tu možete naći sve odgovore na milion pitanja koja sigurno imate. Nipošto ne bi trebalo da odaberete nekog ko je u stanju ove godine da vas prevari.

Ipak, zvezde su se tako poređale da se tačno zna ko su preljubnici, a ko će biti veran svom partneru tokom 2019.

Foto-ilustracija: Profimedia

Neverovatan je podatak da će 15 odsto muških Riba prevariti svoju devojku ili ženu u toku ove godine. Simbol Ribe, dve ribe koje plivaju u suprotnom smeru, samo izgleda naivno. Međutim, muške ribe su pune misterija i často dvolične. Prepuni su požude, pa im je zato vernost preveliki izazov.

Drugo mesto pripada nepredvidivim Vodolijama, među kojima je 13 odsto varalica. Neki od njih su poznati po tome što imaju ozbiljan nedostatak emocije prema ljudima uopšte.

Pored ova dva znaka trebalo bi da povedete računa ako se zabavljate ili ako ste udati za Škorpiju, jer su oni puni seksualnog naboja. Čak 12 odsto muških Škorpija će ove godine biti spremno da prevari svoju partnerku.

Foto-ilustracija: Profimedia

Što se dama tiče, neverne će definitivno biti Ovnovi, Blizanci i Device.

Treba napomenuti da se još uvek nalazimo u prvom mesecu ove godine i da se sve neizbežno može promeniti ukoliko malo povedete računa i usmerite energiju u drugom pravcu.

I, nije sve tako crno. Ima i onih koji će biti verni svojim partnerima u dugim vezama ili brakovima, a to su: Lav, Vaga i Strelac. Sa njima možete da se opustite i da uživate u ljubavi, jer su spremni da je neizmerno mnogo pruže.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA