≫ 

6 horoskopskih parova koji će sigurno prevariti jedno drugog

Neke ljubavne kombinacije predodređene su za propast

  • 2

U nekim ljubavnim vezama prosto je unapred predodređeno da će partneri biti neverni jedno drugom, a za sve to mogu da budu krive zvezde.

Ako ste se ikada pitali kako to da su neki ljudi neverni dok su drugi izuzetno monogamni, zvezde možda imaju odgovor na ovo vaše pitanje. Postoje neke kombinacije horoskopskih znakova koje su predodređene za preljubu, ali nemojte da budete previše strogi prema vašem partneru ukoliko ga prpeoznate u nekoj od sledećih ljubavnih kombinacija.

Ovan i Bik

Foto: Shutterstock

Ovo dvoje se privlače na prvu loptu, a Mars koji vlada Ovnom i Venera vladarka Bika čine ih parom iz snova u kome Mars želi da dominira, a Venera se potčinjava. Ovan nije ni približno veran kao Bik, zbog čega stalno imaju rasprave oko monogamije i lojalnosti jer su ovo dvoje kada je o tome reč potpune suprotnosti.

Blizanci i Vaga

Prirodni su šarmeri kada su zajedno jer njima vlada isti element. Vaga je u potpunosti zaljubljena u vrcavu prirodu Blizanca i njegov način da je mentalno stimuliše. Blizancima fali mnogo posvećenosti, zbog čega se razlikuju i to može da izazove probleme u vezi kada Vaga nailazi na razočaranje.

Rak i Jarac

Potpune suprotnosti, jer Rak uživa u Jarčevom kavaljerstvu, a ozbiljan Jarac potpuno može da odlepi na semnzualnost kojom Rak pleni. Ono što Jarac ne zna jeste da Rak brzo može da se smori u vezi. To je najčešće posledica toga što Jarac ne može da zadovolji seksualne potrebe Raka.

Lav i Strelac

Foto: Shutterstock

Vatreni znaci kod kojih dolazi do ispoljavanja Lavovog talenta u spavaćoj sobi, ali i velike potrebe za pažnjom koju Strelac ne može da mu pruži jer mora da se viđa i sa drugim ljudima. Često se svađaju oko toga kako će provodite vreme zajedno i u šta će ulagati energiju. Bez obzira na njihovu jaku hemiju, Strelac nikada neće da se posveti kraljevskom tretmanu Lava.

Škorpije i Ribe

Mislićete da se ovde radi o dve polovine jedne savršene celine, ali strast nema nikakve veze sa tim. Ovo dvoje su previše obazrivi kada je u pitanju njihovo dobro. Varanje nije jednosmerno u ovom odnosu jer oboje mogu mnogo dobro da lažu jedno drugo iznova i iznova i da se na kraj uizvuku iz svega. Ovo je odličan primer onoga da dobijete šta dajete.

Vodolija i Devica

Potpuno drugačije energije, ali i slične na čudan način jer su oboje intelektualni džermofobi. Bez obzira na veliku privlačnost koju Vodolija oseća prema Devici, postoji barijera koja Vodoliju može da odnese u drugom pravcu. Devica se nikako neće miriti sa Vodolijinom iznenadnom ravnodušnošću što će izazvati probleme među njima i dovesti do raskida.

VIDEO: Veliki kineski horoskop: Evo šta vas očekuje u godini zemljane svinje

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    8. februar 2019 | 12:07

    Tesko onome kome horoskop određuje život.

  • Au bre

    8. februar 2019 | 06:45

    Ala ga ubode...ja rak ona jarac.... jedino da se razvedem...pošto sve drugo nije prihvatljivo po današnjim društvenim normama 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA