"Isisao je život iz mene!": Udala se za duha starog 300 godina i sada traži razvod (VIDEO)

Ukoliko ste nekada doživeli tragičan raskid znate koliko to može da bude stresno

  • 8

Amanda Tigu, veliki fan Džeka Sparova iz Pirata sa Kariba, raskinula je vezu sa 300 godina starim duhom pirata koj ise takođe zove Džek.

Prošle godine, Amanda je organizovala malu ceremoniju privatnog venčanja na brodu u internacionalnim vodama na putovanju iz Irske, kako bi brak bio legalan. Ceremoniju je izveo šamanski sveštenik.

Brak im međutim nije potrajao ni godinu dana. U vreme razvoda, Amanda je objavila poruku na Facebook-u u kojoj je obavestila sve da je pokrenula proceduru za razvod.

Foto: Pixabay.com

Upozorila je sve da se ne petljaju sa okultnim stvarima jer mogu da budu veoma opasne. Ona je prvi put srela Džeka 2014. i tvrdi da je on tada bio ljubav njenog života. Iznenada j epočeo da posećuje njen krevet, a po izgledu ju je mnogo podsećao na kapetana Džeka iz filmova o Piratima sa Kariba.

Ona nije htela da ima seks sa njim sve dok se ne venčaju, jer je želela da nosi belu haljinu i da ima tradicionalno venčanje. Sada, Amanda je obavestila prijatelje na Facebook-u da se brak raspao. Ova majka petoro dece obećala je da će razloge razvoda uskoro objaviti svima.

Sada se zove Amanda sparou Lardž i kaje se što se ikada udala za Džeka. Bila je odličnog zdravlja kada su se upoznali, a njihova veza j ena početku bila divna. Onda se sve okrenulo.

Ispričala je kako se fizički razbolela od kako je u braku sa njim i da joj on crpe svu vitalnosta koju ima u sebi. Naglasila je da nij eisključeno ni da unajmi egzorcistu kako bi zauvek oterao Džeka od nje.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA