8 stvari koje možete da saznate o devojci ako samo pogledate njenu majku

Tvoja devojka će biti kao njena majka. Da li je to strašna misao? Evo svega što možete reći o devojci na osnovu njene majke

  • 4

Verovatno ste čuli staru izreku, ako želite da znate kako će devojka izgledati kad ostari, pogledajte njenu mamu? Oskar Vajld je u jednoj od svojih knjiga napisao: „Sve žene postaju kao njihove majke. To je njihova tragedija. " Jasno je da on na to nije gledao sa pozitivne strane.

Širom sveta, žene svuda očajnički pokušavaju da ne odrastu kao majke, a njihovi momci se nadaju istom. Ali istina je da tvoja devojka koja se pretvara u svoju majku možda nije tako loša kao što predpostavljate.

8 stvari koje devojka može da nasledi od majke:

 1. Njene majčinske navike

Foto-ilustracija: Pixabay

Prema istraživanju koje je uradila internet stranica Dotti Bingo, žene su izjavile da se više osećaju kao svoje majke nakon što su i same postale majka. Ovo može biti odlična vest za one koji vole svoje detinjstvo. Ali za one koji su se zaklinjali da nikada neće odgajati dete onako kako je majka učinila: neka noćna mora počne!

2. Njene fraze

Foto-ilustracija: Profimedia

Da li njena majka ima omiljenu frazu ili slogan kada je frustrirana ili uzbuđena? Da li ona koristi vrlo specifične izraze? Ako je tako, očekujte da će ove dosadne dosetke biti prosleđene vašoj devojci.

3. Njen izgled

Foto-ilustracija: Profimedia

Starenje u kombinaciji sa efektima loše ishrane ili loših navika kao što su pušenje ili prekomerno konzumiranje alkohola, sugeriše da majke mogu preneti različite fizičke osobine na svoju ćerku.

Prema istraživanju Univerzitetskog medicinskog centra u Kaliforniji, ako već počinje da izgleda kao draga stara mama, onda će te fizičke sličnosti kao što su bore i opuštanje kože biti iste kao kod mame. Dakle, ako vaša devojka već izgleda slično njenoj majci, možete biti u situaciji da budete dvojnik u njenoj staroj budućnosti!

4. Njen vid

Foto: Pixabay.com / Kontaktna sočiva su lako dostupna, ali nisu namenjena za sve probleme sa vidom

Nasledili smo puno od naših roditelja, i nažalost, loša vid je na listi. Ako njena mama nosi naočare, šanse su da će ih u nekom trenutku života i ćerka nositi. Ali hej, devojke izgledaju potpuno slatko sa naočarima!

 5. Njeno telo

Foto: pixabay.com

Iako mnogo toga zavisi od lične nege, ishrane i navika u vežbanju, procenjuje se da genetika čini najmanje 80% onoga kako će izlgledati ćerka. Dakle, ako njena mama i dalje izgleda sjajno u šezdesetim, zahvali se svojim srećnim zvezdama, jer će tako izgledati i tvoja devojka. S druge strane, ako je njena mama malo više zaokružena u odnosu na tvoj ukus, neka poradi na zdravim navikama i vežbanju.

 6. Njen seksualni nagon

Foto-ilustracija: Shutterstock

Studije sa Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu pokazuju da postoje jaki dokazi za nasleđivanje seksualnog nagona od svojih roditelja. Najbolje je da otkrijete svoju seksualnu budućnost sa svojom djevojkom!

 7. Njene alergije

Alergija na sunce može biti jako opasna Foto-ilustracija: Profimedia

Prema zdravstvenom internet sajtu WedMD, postoji 50% šanse da ćete genetski naslediti alergije svoje majke. Ako oba roditelja imaju alergije? To znači da su izgledi da njene šanse da ima alergije skočiti na 75 odsto.

 8. Njene ženske navike

Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay

Naši roditelji su prvi primeri koje vidimo kako bi par trebao izgledati i kako se partneri ponašaju jedni prema drugima. Dakle, još jedna osobina koje tvoja devojka može da nasledi od drage stare mame je kako te na kraju tretira. Takođe navike koje je od nje nasledila. Da li je njena mama obožavala oca, ili je bila jaka feministička prisutnost u kući? Izgleda da ćete možda biti slično tretirani od strane vaše žene...

Na kraju, zaista ne možete da date detaljnu mapu koja otkriva kako će žena ispasti. Da li će ona postati kopija svoje majke, hoće li skrenuti i pretvoriti se u svog oca, ili će mapirati rutu za sebe? Samo će vreme pokazati!

(Telegraf.rs/www.lovepanky.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    21. februar 2019 | 18:25

    Mnogo toga sam nasledila od majke. Srecom da je vecina dobra. Bogu hvala ☺☺

  • Faf

    21. februar 2019 | 16:32

    Moja je kao otac vise 🤔

  • Mlj1228

    22. februar 2019 | 19:37

    Ovde nisu navedene najgore osobine, već samo prosečne ili samo dobre. One najgore kao što su: zavidnost, ljubomora, arogantnost i mržnja, koja često prevazilazi sve granice. Nije tu kraj, jer neiscrpna volja za komandovanjem je još veće zlo u braku, gde "mame" doživotno igraju veliku i važnu ulogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA