Žena je otkrila odvratan razlog zbog čega ne želi da se ljubi sa svojim mužem - a kada su ga čule, sve žene su joj u isti glas rekle da ga izbaci iz kuće

Jedna žena je otkrila da joj je grozno da ljubi svog muža i evo zašto...

  • 5

Kada se radi o ljubavnim vezama, ljubljenje je normalan deo izražavanja svojih emocija. Možete poljubiti svog partnera kada se probudite, takođe i kada izlazite iz kuće ili možete slobodno uživati u sesiji ljubljenja samo zato što tako želite.

Ali jedna žena je otkrila da joj je stvarno grozno i uznemiravajuće da poljubi svog muža, a evo i zašto. Ona tvrdi da njen muž nije bio kod zubara godinama, tačnije otkako je bio tinejdžer. Zubi su postali crni i ona sada ne želi da se ljubi sa njim.

Ona je objasnila na forumu: Moj partner ne želi da ide kod stomatologa, poslednji put je otišao kada ga je mama naterala. On se preselio kod svoje bake koja ga je puštala da po ceo dan pije sokiće i jede slatkiše, a da nakon toga ne opere zube.

Zadnji zubi su postali crni i na njima se nagomilao kamenac. Sigurna sam da će uskoro i prednji postati potpuno crni. Oni su truli iznutra.

Foto: Profimedia

Sada ne želim više da se ljubim s njim, dodala je. On kaže da je uplašen, ali ja mislim da se samo pomirio sa situacijom i da ne želi da ode kod zubara. Ova žena je zabrinuta koliki će biti račun kada prvi put bude otišao kod stomatologa. Preporučila mu je kod koga da ode, ali svaki put kada treba da dođe do toga, on se navodno naljuti i nestane.

Ona je slomljena. Ne želi da otac sa takvim zubima bude loš uzor njihovoj deci. Ljudi na forumu koji su pročitali njenu priču, rekli su da je podržavaju i da bi mu na njenom mestu samo spakovali kofere i izbacili ga iz kuće. Kažite mu da može da se vrati kada sredi svoje zube i usta. Pokušali ste na lep način da mu skrenete pažnju, sada je vreme za žustriji potez.

Druga žena je dodala: Ja bih bila užasna žena i rekla bih mu šta mi smeta! Ako bi moj muž imao loše zube, verovatno bi i sam znao da ne treba takav da mi prilazi. Međutim, ostali su joj savetovali da se povuče. On je odrasla osoba i treba sam da donosi bitne odluke i ne može ga prisiliti da ode.

(Telegraf.rs/www.mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA