Amerikanka potpuno iskreno otkriva kako izgleda zabavljati se sa Srbinom

Ljubav ne zna za granice, a voleti se u Beogradu je prelepo

  • 6

Amerikanka koja je zaljubljena u Srbina otkriva kako je to biti zaljubljena u nekoga ko je druge nacije i kako je to voleti u Beogradu.

Nacionalnost, ističe ona, definiše naše poglede na svet, naša uverenja i vrednosti hteli mi to ili ne. Za prosečnog muškarca u Srbiji kaže da se on zove Marko, Milan ili Miloš. Dobro izgleda, sportski je tip, drži do sebe i voli markiranu odeću. Neki se možda pitaju i da li je gej, ali nije. Gleda fudbal i košarku na TV-u, ali igra tenis. Prekršta noge dok sedi kao devojka, jede hleb uz svaki obrok, jede mnogo, ali ostaje fit.

Muškarci u Srbiji vole markiranu odeću. Foto-ilustracija: Profimedia

Nema problema da ljubi poznanike u obraz, voli devojke koje nose viske štikle, ali se nikada ne žale kako ih noge bole. Želi da ona kuva baš kao njegova majka, što je nemoguće, ali može da pokuša. Zna gde je bio tokom NATO bombardovanja 1999. godine, a radije štedi za letovanje pre nego za penziju.

Zabavljanje sa strancem izgleda zanimljivo na početku, ali je i test za jaku ljubav i najbolju povezanost. Kada se preselite u drugu zemlju morate da budete spremni da prihvatite druge običaje, vrednosti i krug prijatelja vašeg partnera. Iak oje sve to lepo i jača vezu, može da bude i veliki izazov.

Koliko je Srbima romantika jača strana? Foto: Pixabay.com

Kao idealan dejt za američko-srpski plan, blogerka predlaže da odete u kupovinu aparata za espreso koji Srbin često koristi, odlazak na slavu, gledanje meča HNovaka Đokovića na US open-u ili ispijanje kafe u kafiću i posmatranje prolaznika.

Ukoliko želite da vašeg dečka Srbina obradujete nekim poklonom, savetujemo vam da mu kupite neku markiranu odeću, majicu sa italiajnskim ili ruskim logom na njoj ili mu napravite kuvani obrok. Potražite i kupite neki od srpskih proizvoda kao što je kajmak, ajvar ili flaša šljivovice. Kupite mu knjigu Momo Kapora ili knjigu o Nikoli Tesli.

(Telegraf.rs/livefrombelgrade.wordpress.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    1. mart 2019 | 20:11

    Ovaj hipster/metroseksualac koga ona opisuje ne da nije prosecan Srbin....

  • Iva9

    1. mart 2019 | 21:19

    Sta sam ja videla je da nas muskarac tesko ostaje u vezi sa zenom sa zapada, ali nasa zena ostaje dugo i srecno u vezi sa muskarcem sa zapada. Ovo sto je napisano prepoznajem, osim da sedi prekrstenih nogu.

  • 937

    1. mart 2019 | 18:31

    Kakva glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA