U stilu princeze: Dženifer Lopez planira raskošno venčanje

Džej Lo već pravi planove za četvrtu svadbu

  • 4

Dženifer Lopez već pravi planove za novo venčanje, a izvori tvrde da će ono biti raskošno. Otkrivamo detalje njenih planova, kao i kako namerava da izgleda Džej Lo.

Dženifer Lopez se sprema da stane na ludi kamen četvrti put, a kako njeni saradnici tvrde i poslednji put. Iako je iskusna mlada, njena namera je da realizuje raskošnu ceremoniju venčanja.

Dženifer je verena za Aleksa Rodrigeza sa kojim se zabavlja već dve godine. Veridba je takođe privukla pažnju javnosti jer je poznata pevačica i glumica dobila prsten vredan milion dolara.

- Džen je bila u braku do sada tri puta, ali je sigurna da je Aleks onaj pravi - tvrdi izvor blizak pevaćici i dodaje da ona smatra da je ovo njena poslednja prilika da ima venčanje u stilu princeze, svadbu kao iz bajke.

Foto: Instagram/jlo

49-ogodišnja pevačica i bivši bezbol igrač planiraju da se ceremonija održi na nekoj ekskluzivnoj lokaciji, možda čak i na Bahamima gde je "pala" veridba. Pored toga dolaze u obzir Hemptons, Havaji ili neko privatno ostrvo.

- Džen želi zaista svečanu ceremoniju obasjanu zvezdama. Svesna je da je tanka linija između onog otmenog koje je na vrhu i kiča i zbog toga je angažovala gomilu strućnjaka za život sa stilom - tvrdi izvor za "Britain's Heat magazine".

Iako ima tri propala braka iza sebe, Dženifer je u mnogim intervjuima naglašavala da je romantična i da veruje u ljubav, čak je to nazivala svojim najvećim snom. Evo on se sada ostvaruje.

- Ona ne voli duge veridbe, pa je vrlo moguće da će se ceremonija venčanja održati na leto na njen 50-ti rođendan - kaže izvor.

Na listi gostiju se mogu naći i njeni bivši muževi sa kojima je u dobrim odnosima. A kako Džej Lo tačno zna šta želi, sigurno neće štedeti novac za  organizaciju svadbe.

(Telegraf.rs / msn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    25. mart 2019 | 12:35

    A slika iz kreveta kao jutarnji doručak i te fore... Sestro slatka kad hoćeš da pokažeš da te čeka doručak u krevetu kad se ujutru probudiš zaobići šminkera bar kad hoćeš sliku da izbacuješ.

  • Boki

    25. mart 2019 | 12:01

    Koji put već se udaje?

  • Mirjana

    25. mart 2019 | 11:55

    Princeza nego sta, kad bi se zezali. Zena koja ide od jednog do drugog i x brakova, nek trazi problem u sebi. Mi se ovakvim dicimo? Ja sigurno ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA