≫ 

"Ona je mlada, puca, a on jedva govori": Evo šta Beograđani zaista misle o vezi Milojka (74) i Milijane (21) (VIDEO)

Pitali smo Beograđane šta misle o paru o kom bruji cela Srbija i evo šta su nam odgovorili

  • 10

Milojko (74)  i Milijana (21) su ljubavni par koji već danima provocira javnost u Srbiji zbog ogromne razlike u godinama. Srbija se podelila, jedni ih podržavaju, dok su drugi zgroženi i pitaju se koji je pravi razlog ovakve veze.

Izašli smo na ulicu i pitali smo Beograđane šta misle o njihovoj ljubavnoj vezi. Dok pojedini osuđuju Milojka i Milijanu, neki su otvoreniji i uglavnom podržavaju ovakav odnos, bez obzira na veliku razliku u godinama. Najčešći odgovori su da prava ljubav godine ne broji. Ali bilo je i onih drugih koji ih javno osuđuju i nemaju ništa lepo da kažu. Smatraju da je ovo veza iz interesa, bilo medijskog, bilo novčanog.

Šta god da je pravi razlog ove ljubavi, pogledajte u video prilogu iznad najzanimljivije odgovore Beograđana na pitanje šta misle o njihovoj vezi, kao i na pitanje koja je najprihvatljivija razlika u godinama u vezi između žene i muškarca.

(Telegraf.rs / I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA