≫ 

Džon Bon Džovi je Branku odveo do oltara i učinio joj venčanje nezaboravnim (VIDEO)

Branka je sanjala i dosanjala nešto nesvakidašnje i zbog toga nikada neće zaboraviti svoje venčanje

  • 5

Branka Delić, Australijanka srpskog porekla, je sanjala o tome da je Džon Bon Džovi odvede do oltara, ali je mislila da takav san nikada ne može da joj se ostvari. Kada je sve postalo java, zamalo se nije rasplakala.

Možete li da zamislite da vas vaš idol odvede pred oltar? Taj san se ostvario mladi Branki Delić na čijem se venčanju u Las Vegasu pojavio glavom i bradom – Džon Bon Džovi. Ova mlada sigurno nikada neće zaboraviti svoje venčanje.

Australijanka je za taj važan dan imala veliki plan – da je njen omiljeni pevač Džon Bon Džovi, koga obožava ceo život, odvede pred oltar.

Koliko voli slavnog rokera, Branka je pokazala i izborom mesta na kom će se udati. Naime, izabrala je kapelicu Grejslend u Las Vegasu, istu onu u kojoj se pre 30 godine Džon Bon Džovi venčao sa svojom srednjoškolskom ljubavi Doroteom Harli. Dan venčanja bio je 12. oktobar 2013, na dan kada je Bon Džovi, vidi slučajnosti, imao koncert u "MGM Grandu" u Las Vegasu u sklopu turneje "Because We Can".

Buduća mlada i njen verenik Gonzalo Cladera (Gonzo) su čak pokrenuli web stranicu bonjoviwalkmedowntheaisle.com kojom su legendarnog muzičara pozvali da učestvuje u njihovom venčanju.

Foto: AP/Tanjug

- Čitavog svog života, Branka je mislila da će se udati za Bon Džovija. Na žalost, u 34-oj godini je shvatila da se to nikada neće dogoditi pa je umesto toga prihvatila Gonzovu prosidbu. Možda se neće udati za Bon Džovija, ali sledeća najbolja opcija za nju je da ide istim putem do oltara kojim je on išao pre više od 20 godina, pa je pozornica pripremljena... Kapelica Grejslend, Las Vegas, Nevada.

U Brankinom umu, bogovi venčanja udružili su snage jer Džon Bon Džovi nastupa u "MGM Grand"-u iste te večeri. Jedini problem je u tome što postoji velika šansa da će Branka preskočiti venčanje i umesto toga otići na koncert - u šaljivom tonu napisala je Branka na svojoj i stranici svog budućeg supruga.

Mladenci nisu želeli previše da se nadaju, ali dva dana pre nego što su iz Sidneja otputovali u SAD, australijski menadžment Bon Džovija dao je naznake da bi to stvarno moglo da se dogodi, odnosno da će pevač doći na venčanje i odvesti je pred oltar.

Na dan venčanja, dok je sređivala frizuru i šminku, Branka je dobila poziv da po nju dolazi limuzina, sat vremena ranije od dogovorenog.

- Bacila sam telefon i rekla "Obucite mi tu venčanicu odmah!" Nikad niste videli da se mlada tako brzo spremi - izjavila je Branka posle venčanja.

Foto: AP/Tanjug

Ipak, i dalje je mislila da je to sve samo dobra prevara čak i kada je došla do kapelice gde ju je čekala druga limuzina.

- Rekla sam Gonzu "Ako je ovo neka bolesna šala, rasplakaću se." Zatim sam ugledala njegovu siluetu u limuzini. Izašao je i rekao, "Hej, izgledaš predivno." - opisala je Branka situaciju.

Džon Bon Džovi je zatim svoju veliku obožavateljku odveo pred oltar, baš kao što je ona i sanjala čitavog života.

- Vodio me je prema oltaru i pokušavao je da me preda Gonzu, ali nisam želela da ga pustim. Nisam plakala jer nisam želela da pokvarim šminku i da izgledam grozno - otkrila je mlada posle venčanja.

Nije zaboravila ni da se zahvali pevaču na tome što joj je ostvario san.

- Nisi mi samo ostvario san, učinio si više od toga, promenio si mi život zauvek! Predivan čovek s predivnim velikodušnim srcem. Imam uspomene za ceo život koje nikada neću zaboraviti. Samo neverovatan čovek može da napravi pauzu u svom rasporedu da bi došao da odvede ludu Australijanku pred oltar... Džon... Salutiram ti! - poručila je Branka Delić u objavi na Twitter-u.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

(Telegraf.rs / zadovoljna.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    26. mart 2019 | 10:55

    Opicen svet

  • Perke

    26. mart 2019 | 11:02

    Klasicno idolopoklonstvo...bolje da je Johnu odredila pravo prve bracne noci...

  • CG

    26. mart 2019 | 11:20

    Eh, nase zene. Vazniji je Bon Jovi nego Pravoslavna Crkva, jer on se u njoj, sigurno, nije vjencao. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA