Činio se kao savršen muškarac, a onda je usledio šok: Imao je mikro penis i želeo je da mi liže kapke (FOTO)

Bio je dobar čovek, ali preko nekih stvari ona nije mogla da pređe

  • 15

Nilufer Atik (43) iz Londona je ispričala priču o svom bivšem dečku kojeg je ostavila zbog dosta bizarnog razloga i time šokirala svet. Imao je mali penis, ali je ona pokušala da se nosi sa tim. Međutim, kada je počeo da joj liže kapke, prevršilo joj je i raskinuli su.

Nilufer se u London doselila u ranim tridesetim i nedugo zatim je na žurci upoznala Robina. Činio joj se kao savršeni partner.

Počeli su da izlaze, uglavnom odlazeći na razne nastupe domaćih komičara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nilufer Atik (@nilufera5) on

- S Robinom se vrlo lako pričalo. Nije bio "frajerčina" i bio je jako povezan sa svojom porodicom, zbog čega je dobro slušao - prepričava početak veze Nilufer.

Jedno veče se vratila kući i zatekla svoje cimere u svađi, nije htela da ih sluša pa je pokupila par stvari i otišla kod Robina. On ju je primio i nije joj dopustio da spava na kauču, a ona je onda predložila da spavaju zajedno u krevetu.

Jedna stvar je vodila drugoj i par se ubrzo strastveno ljubio, ali kad joj je ruka skliznula na njegove bokserice - šokirala se.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nilufer Atik (@nilufera5) on

- Ispalo je da je ljubljenje jedino što Robin dobro radi za vreme seksa - objasnila je.

- Njegova predigra je bila uzbuđujuća. Počeo je jezikom da klizi niz moju ruku i onda je kružnim pokretima lizao unutarnju stranu mojeg lakta. Nakon toga je prešao na moj palac, koji je napeto sisao, na što sam se trgnula od šoka. Posle toga rukama je počeo da masira moje resice osd ušiju. Ništa mi nije bilo jasno - priča Nilufer.

Ali, tek onda je došao "šlag na torti".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nilufer Atik (@nilufera5) on

- Kad ga je izvadio, bila sam u komi. On je stvarno imao mini penis. I kad kažem mini, mislim oko sedam centimetara u erekciji. A onda... Osetila sam ga na stomaku i mislila da pokušava bolje da se namesti, ali on se zapravo trljao o moj pupak - prepričava.

Spavala je još dva puta s Robinom, misleći da će uz malo njene pomoći poboljšati svoje seksualne sposobnosti, ali kad je počeo da joj liže očne kapke, to je bilo to.

- Baš šteta, osim u seksu, Robin je bio muškarac za poželeti. Prvo sam razmišljala da mu kažem da sam se pronašla u veri i da ne želim više seks pre braka, ali na kraju sam ga samo ostavila - ispričala je Nilufer.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mini, mikro, nano

    10. april 2019 | 15:54

    Pravda za nas sićušne!

  • budala

    10. april 2019 | 17:26

    Ja se tripujem da mi je mali (16cm) a onda procitam da je i to kao iznad proseka i osecam se mocno zbog toga 💪

  • Leglo

    10. april 2019 | 17:15

    Mali ali mekan kao duša!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA