Veza Rajana Goslinga i Eve Mendez bila je strogo čuvana tajna - a sada je napokon otkriveno kako je njihova romansa započela i kada su se tačno upoznali

Niko ne čuva svoju privatnost tako ljubomorno od očiju javnosti kao njih dvoje

  • 1

Eva Mendez je u novom intervjuuu odlučila da progovori o svojoj vezi sa Rajanom Goslingom i ispriča kako im je pošlo za rukom ono što mnogim holivudskim parovima ne uspeva, a to je da svoju vezu održe i uspešno funkcionišu godinama.

Eva i Rajan su zajedno od 2011. godine i oboje dre svoj privatni život daleko od očiju javnosti. S vremena na vreme, dozvole fanovima da saznaju nešto o njima, a evo kako se njihova ljubav desila i razvijala.

2011. godine upoznali su se na najslađi mogući način

Foto: Profimedia

Navodno su počeli da se zabavljaju kada su oboje radili na filmu „The Place Beyond Pines“ u kome su zapravo glumili par. Uskoro su vezu preneli i u privatan ivot kada su ih paparaci uhvatili da šetaju drežći se za ruke u Diznilendu u septembru 2012. godine.

Kasnije iste godine snimili su još jedan projekat „A Visit From St. Nicholas“, a u to vreme niko nije ni slutio kakav im Boižć zaista predstoji u stvarnom ivotu.

2012. su se pojavili prvi put zajedno na crvenom tepihu

Iako su često sarađivali na zajedničkim projektima par se retko kada eksponirao u javnosti. 2012. godine uslikani su zajedno na crvenom tepihu u Torontu kada su promovisali zajednički film.

2014. godine na svet je došlo njihovo prvo dete

U septembru 2014. godine Eva je na svet donela njihovo prvo dete – devojčicu Esmeraldu Amadu Gosling. Eva je od tada stalno isticala da ju je dolazak bebe na svet veoma promenio i da su joj neprospavane noi donele mnogo sree jer se tako povezala sa svojom ćerkom.

2015. godine Rajan u ulozi reditelja

Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Glumac se okušao u rediteljskim vodoama u filmu „Lost River“ u kome su pored Kristine Hendriks i Meta Smita jednu od uloga dodelili i njegovoj voljenoj Evi.

2016. godine porodica postaje bogatija za još jednog člana

U aprilu 2016. godine Eva je rodila njihovo drugo dete – devojčicu Amadu Li Gosling.

2016. godinu obeležile su glasine da je par stao na ludi kamen

8 meseci nakon rođenja druge devojčice počele su da kruže glasine da su se Eva i Rajan venčali, ali su predstavnici poznatog para rekli da je reč o glasinama.

2017. godine Rajan je odrao čuveni govor

Na dodeli Zlatnog globusa, glumac je održao veoma emotivan govor u kome se posebno obratio svojoj nevenčanoj supruzi i majci svoje dece. U govoru je rekao da se Eva istovremeno trudila da podiže njihovu prvu ćerku, sa drugom još uvek u stomaku i pomagala je bratu da se izbori sa teškim oblikom raka. Zato što je ona bila svemu tome posvećena on je mogao da da svoj maksimum na snimanju filma „La La Land“ i da osvoji prestižnu nagradu.

2018. godine glumac je javno govorio o njihovom odnosu u šou programu

Foto: Tanjug/AP

Gostujući kod poznatog voditelja Džimija Kimela, Rajan je ispričao kako mu je Eva pomogla da dijagnostikuje bolest koju je dobio na snimanju filma „First Man“.

- Snimao sam scenu koja je u filmu prikazana samo 20-ak minuta skoro 6 sati. Kada sam se našao sa Evom posle toga imao sam neku suludu ideju o krofnama i ljudima koji kupuju krofne da mi je ona rekla da je možda dobra ideja da posetim lekara jer izgleda kao da imam oštećenje mozga, rekao je on kroz smeh.

2019. glumica je ispričala kako je poželela da ima decu samo sa njim

Eva je u jednom intervjuu otkrila da nikada nije razmišljala o tome da ima decu sve dok nije upoznala Rajana. Priznala je da se zaljubila u njega i poelela da ima decu, ali NJEGOVU decu.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajkic

    19. april 2019 | 11:14

    Jedan od omiljenih glumaca."There something inside you It's hard to explain"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA