5 stvari koje muškarci rade iz najbolje namere, a žene nerviraju do koske

Ukoliko je zaista volite, ovo morate da prestanete da radite

  • 2

Dešava se da muškarci žele da iskažu ljubav svojoj partnerki, a onda naprave najgore moguće greške zbog kojih se dame iznerviraju do srži. Evo kojih pet grešaka partneri prave iz najbolje namere.

Mnoge stvari za koje muškarci misle da su lepe su upravo one koje žene izluđuju, kao što je na primer izliv romantike u nezgodnom trenutku.

Psiholog Alisija Klark kaže da se problemi najčešće pojavljuju kada muškarac ne razmišlja o tome kakav će utisak da ostavi njegov postupak i kako će se njegova partnerka osećati u tom trenutku.

Posavetovala je sve muškarce da pre nego nešto urade dobro razmisle o tome.

Previše zapitkujete

Ukoliko ženu počnete da zapitkujete gde ide, kada se vraća i slične stvari, čak i ako to radite samo zato što vam je stalo do nje, ona može da se naljuti jer ovo ispitivanje može da shvati kao kontrolisannje i ljubomoru.

Foto-ilustracija: Profimedia / Nekad nas nečije navike mnogo nerviraju

Uskakanje u tuš-kabinu bez poziva

Žene vole kada im se pridružite u tuš-kabini. Ali kada imaju samo 20 minuta da operu kosu i obriju noge, bolje vam je da imate dobar razlog što ste im samo tako upali u kabinu. Stoga budite spontani i romantični, ali pokušajte da to ne uradite kada se spremaju za izlazak.

Pokušavate da rešite njene probleme

Osim ako taj problem nije slavina koja curi, slika koju ne može zakačiti ili pauk u uglu sobe, ne pokušavajte da rešite njene probleme. Muškarci i žene su veoma različiti u tom pogledu. Na primer, ukoliko žena ima problema sa svojom najboljom prijateljicom, ona jednostavno želi da da sebi oduška, a ne da joj nudite rešenje. Dakle, sve što treba da učinite jeste da je saslušate i složite se s njom.

Zatrpavate je poklonima

Iako je kupovina sitnica ponekad lep gest, poput slatkiša i cveća, stalno kupovanje poklona kao što su odeća, nakita i parfem nije pametno i žene takve stvari jednostavno ne vole. Žene mogu da osete da kupovinom ovakvih poklona želite da ih kontrolišete. Takođe, iako su vaše namere čiste, ona može da oseti pritisak koji se odnosi na to da mora da uzvrati, jer nijedna žena ne želi da bude u vezi u kojoj se stalno oseća kao da je korak iza vas.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kupovina nakita

Većina žena voli nakit. Ali svaka žena ima različit ukus kada je reč o njemu i vrlo lako vam se može desiti da pogrešite. Dakle, ako već želite partnerki da kupite nakit, tražite znakove o tome šta ona voli, srebro ili zlato, krupniji ili sitiniji nakit i slično.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA