Neverovatna stvar koja se kod žena promenila od 1993. godine, a muškarcima se nikako neće svideti

U poslednjih 25 godina broj žena koje varaju svoje partnere se udvostručio.

  • 15

Istraživanje koje je sprovela britanska novina Dejli mejl pokazuje da se u poslednje dve decenije udvostručio broj nevernih žena. S druge strane, broj muškaraca preljubljnika je na istom nivou kao i pre.

Profil savremene žene koja vara svog supruga je između 40 i 60 godina sa visokim primanjima.

Rezultati nedavnih istraživanja pak, pokazuju da su jedna trećina žena i polovina muškaraca koji varaju svog partnera zadovoljni vezom sa njim/njom, ali jednostavno žele da imaju seks i sa nekim drugim.

Ljubav, preljuba, varanje, krevet, seks, par Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Verovali ili ne, 1993. godine tek je 10 odsto žena priznalo da je prevarilo svog partnera. Sada je taj broj skočio za čak 50 odsto!

Razlog prevare?

Najverovatniji razlog ovog neverovatnog skoka je dugotrajna ekonomska i društvena emancipacija lepšeg pola koja nudi i više mogućnosti za prevaru. Istovremeno, to znači da žene imaju manju zavisnost od muškaraca kada je u pitanju njihova ekonomska podrška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    31. maj 2019 | 22:42

    Bravo žene 💪💪💪. Šalim se. Ljudi kada varate, varate sebe.. Život je pun izazova, iskušenja, nije lako, čovek pogreši. Ali kada se odoli izazovu, osećaj je neverovatan i vredan. Nisam varala, nadam se da neću.

  • Dida

    31. maj 2019 | 22:48

    U pravu su ja kad povećam svoje prihode neću svoga vrati nego ću ga ostaviti i ziveti sama sa svojim detetom.sto bi se i o njemu starala kao o detetu,a on na sve prigovara kao stari deda,pa ne treba to niti jednoj ženi i mogu onda imati koga Hocu,Al sa nikim ne želim nikad vise ziveti (osim sa detetom)!!!

  • robi

    31. maj 2019 | 23:47

    varas sebe a onda depresija..i onda zasto..zato sto neces dobit oscara..nista neces dobit..samo depresiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA