≫ 

Pomislio je da je pronašao ljubav svog života, pa saznao da nikada neće biti njegova - ali to ga nije sprečilo da žrtvuje svoj život kako bi je vratio (VIDEO)

Meštani su intervenisali tražeći od Lipike i njene porodice da popuste njegovim zahtevima i spasu mu život

  • 4

Indijac Ananta Burman bio je u stabilnoj i ozbiljnoj ljubavnoj vezi osam godina, da bi odjednom njegova devojka Lipika, prekinula svaku komunikaciju s njim.

Lipika je odbijala i da odgovori telefonske pozive Ananta kao i na poruke sa društvenih mreža i aplikacija. Tada je Ananta je shvatio da nešto nije u redu. Tražeći odgovor na pitanje zašto mu se voljena odjenom promenila, Ananta je saznao da roditelji žele da je udaju za drugog i da je svadba spremna.

Shvativši da ima malo vremena pre nego što je zauvek izgubi svoju ljubav Lipiku, mladić je odlučio da mora da uradi nešto ekstremno da bi je vratio.

Tako je u nedelju počeo da kampuje ispred kuće devojke u gradu Dhupguriju. Nosio je natpis "Vratite mi mojih osam godina", a njegov protest, koji je prerastao u štrajk glađu, privukao je pažnju Lipkinih komšija koje su ga podržale, prenosi dnaindia.com.

Priča o Anantinom štrajku u ime ljubavi proširila se lokalnom zajednicom, a uskoro je na lice mesta došla porodica čoveka koji je trebalo da oženi Lipiku. Doveli su i policiju u nameri da ga oteraju, ali bezuspešno.

Uporni i zaljubljeni Indijac odbio je da se pomeri ili prestane sa štrajkom glađu, ali kako su sati prolazili, njegovo zdravlje je počelo da se pogoršava i on je odveden u lokalnu bolnicu.

Ipak, on je odbio da jede. Meštani su intervenisali tražeći od Lipike i njene porodice da popuste njegovim zahtevima i spasu mu život.

Na kraju su došli, otkazali venčanje sa drugim mladićem i dogovorili da se Anant i Lipika odmah venčaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    7. jun 2019 | 13:39

    Lep zavrsetak price

  • Marko cg primorje

    7. jun 2019 | 13:13

    Ljubav je cudo..cak i djetic junackog srca poklekne pred zelenim okicama..plave loknice i krsnog junaka naceraju da klekne pred boginjom

  • Desha

    7. jun 2019 | 13:22

    Ili će mi život biti cveće,ili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA