On mi nije sponzor, mi smo srodne duše: Seksi manekenka otkriva kako se zaljubila u 28 godina starijeg muškarca koji je visok 147 centimetara

Ljubav deluje na misteriozne načine

  • 8

Dvadesetšestogodišnja manekenka Sara Rusi insistira da nije sa mnogo starijim, ali i nižim, muškarcem zato što je bogat i plaća joj stvari.

Sara tvrdi da je odmah osetila povezanost zbog njegove atraktivne ličnosti i da nema nikakav problem sa njegovim izgledom i visinom koja iznosi 147 centimetara.

Uprkos tome što su srećno zaljubljeni, par tvrdi da im je trebalo vremena da se naviknu na poglede drugih ljudi kada su u javnosti.

Sve je počelo ćaskanjem na Facebooku, nakon čega su se Mejson i Sara upoznali i uživo.

Ubrzo su počeli da se zabavljaju i zajedno su 7 meseci.

Oboje veruju da su im zajednička interesovanja i zabavni razgovori pomogli da se tako brzo povežu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Who watched our episode of Love Don’t Judge on @barcroft_tv? Three months later, we are still together and very happy! 💕Објава коју дели Sarah Russi (@sarah_russi) дана

- Kada upoznate nekoga i sa tom osobom pričate tri sata bez ikakvog napora ili prekida, neugodenih momenata ili pauza - to je neuobičajeno i mislim da je i ona osetila to - objašnjava Mejson.

A sa njim se slaže i Sara.

Ipak, uprkos tome što ovaj par misli da su savršeni jedno za drugo, tokom svakog dana svoje veze moraju da prolaze preko okrutnih komentara stranaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Aaa

    8. jun 2019 | 00:44

    😂😂😂😂 Jeli moguce da ima nekoga da ce poverovati u pricu ove "pepeljuge"?

  • Marko cg primorje

    8. jun 2019 | 00:32

    Sve je laz samo pusta laz dino merlin😅 a ima jedna francuska poslovica koja kaze: bogat muskarac djevojci nikad nije star...cast izuzetcima da mi zene ne lupaju minuse hahah

  • Лицемер

    8. jun 2019 | 07:51

    Можда није млад и висок али морамо признати да је леп и харизматичан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA