≫ 

Evo šta žene prvo uoče na privlačnom muškarcu i nije ono što mislite

Nije sve u izgledu, on prvi s godinama prolazi, ali je činjenica da je to prva stepenica prema tome da se neko zaljubi

  • 7

Privlačnost mora da postoji, a istraživanje je otkrilo šta prvo privuče žene:

Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, ali nije na prvom mestu, tvrde autori istraživanja s Nacionalnog univerziteta u Australiji.

Koristili su animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu pola, visinu, oblik torza itd. Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muška tela koja su iz projektora prikazivana na zidu u prirodnoj veličini.

Svako telo ocenjivale su ocenom od 1 do 7.

Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, to su najprije 'skenirale', a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto. Neke od njih čak su se pravdale rečima kako veći penis pokazuje da je muškarac zdraviji i snažniji. Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge žene se ne bi složile.

Za kvalitetnu vezu ipak je najvažniji karakter muškarca, a ne njegove dimenzije.

muški stomak, muškarac, trbušnjaci, pločice, zgodan Foto: Pixabay

Žene otkrile šta im je neodoljivo na momcima, u njihovom ponašanju

Žene su na portalu reddit.com iskreno priznale šta ih je uzbudilo na muškarcima. Radi se o stvarima koje se muškarcima mogu činiti svakodnevnim i nebitnim za tu priču, ali varaju se. Evo šta je ženama neodoljivo:

-Gledanje muškarca kako pomaže staroj ženi da pređe ulicu ili pomaže nešto drugo, posebno ako se radi o njegovoj majci. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen. Ako uradi nešto za šta sam ja preslaba - podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi... To je kao da mi govori "Ja sam muškarac, brinuću o tebi jer sam jak i muževan.".

-Neodoljivo mi je da gledam njegove tetive na rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju da budu podignuti. Bilo mi je napeto dok sam gledala prijatelja koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao da otvori vrećicu čaja pa ju je rastrgao zubima.

-Volim da gledam kako mu se pomiču mišići na rukama dok diže nešto teško i kako mu proviruje stomak ispod majice.

-Obožavam da gledam kako muškarac uporno pokušava da poliže sladoled na dnu korneta.

-Dok ga gledam kako sortira donji veš dođe mi da ga izgrlim.

muški stomak, muškarac, trbušnjaci, pločice, zgodan Foto: Pixabay

-Ako sedi i skida svoj duks, a slučajno podigne i majicu koja je ispod pa mu proviri stomak ili leđa.

-Uzbuđuje me pogled na njegove ruke dok radi nešto, nezavisno da li je to nameštaj ili skulptura, a koristi ih dobro.

-Ako mi moj muškarac menja praznu gume na autu.

-Promatrala sam mog bivšeg kako igra video igricu s mojim sinom po prvi put, a usred toga mi je šapnuo kako me želi.

-Moj bivši imao je običaj da liže špljicu pre ispijanja kafe. Bio je to mali, suptilni gest koji je trajao možda trećinu sekunde, ali svaki put me uzbudio.

-Muškarac u parku smirio je velikog psa koji je bio toliko uzbuđen da je rušio decu na igralištu (nije bio agresivan). Prišao mu je raširenih ruku i otvorenim dlanovima, i govorio mu prijatnim glasom "hej, devojko". Pas se umirio i prišao mu, a on je čučnuo, tepao mu i pridržavao glavu dlanom. Potom mu je stavio ruku oko vrata. Uglavnom, pas je postao ispunjen ljubavlju. Potom je muškarac ustao i zatražio od psa da ides njim kako bi mu pronašao vlasnika u parku i pratio ga je.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA