Preveliki džentlmen za ovaj svet: Kijanu Rivs nije dotakao nijednu ženu s kojom se slikao, a ove fotografije to dokazuju!

Još jedan razlog da obožavate Kijanu Rivsa

  • 2

Jedan nalog na društvenim mrežama sakupio je sve fotografije glumca Kijanu Rivsa na kojima pozira sa različitim ženama ne dodirujući ih.

Koliko je ovaj glumac veliki džentlmen i čovek s manirima dokazuje njegovo ponašanje prema nežnijem polu. Dok pozira sa različitim ženama on ih nenametljivo grli bez da ih uopšte dotakne.

Kada je ova njegova urnebesna navika postala već upečatljiva, Rivsa je počeo da bije glas neverovatnog džentlmena sa nesavakidašnjim manirima za jednog singl muškarca.

Korisnici Fejsbuka su komentarisali da se ovako ponaša pravi džentlmen i da je ovo još jedan razlog zašto obožavaju ovog holivudskog glumca.

(Telegraf.rs/ dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margo

    11. jun 2019 | 14:57

    Uf Kijanu.....obozavam ga...koja harizma Ma jednom recju Wow 😮

  • željko85

    12. jun 2019 | 03:41

    Ne nego je Kijanu pažljiv da ga neka ne tuži i iznudi za seksualno uznemiravanje. Je'l ste čuli neka za onaj nakaradni#METOO? E zbog toga žene u Americi bukvalno jure poznate ličnosti i jedva čekaju da ih tuže za pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA