≫ 

Najpopularnija Hrvatica u Srbiji se razvodi, a javnost je osudila: "Gde su sad pozitivne vibracije?"

Razvodi se Ana Bučević.

  • 15

Ana Bučević, najpoznatija motivaciona govornica u regionu otkrila je svojim pratiocima informaciju iz privatnog života.

Naime, ona je objavila da se razvodi od supruga Saše Dvornika, te saopštenjem na Fejsbuku izjavila da je njen brak "gotova priča".

Inače, drama u braku krenula je kada je Dvornik napisao da ga je Ana zloupotrebljava u Jutjub klipovima i pričala o njegovom kanceru i da se on izlečio zahvaljujući svojoj snazi.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam brakorazvodnu parnicu pre nekoliko meseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posledicu štetili našoj porodici. Sve sam učinila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome ko ne traži pomoć. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije u stanju da ga kontroliše. Ćutala sam do sada iz više razloga.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Saša Dvornik (@sasa_dvornik) on

Htela sam da mu pomognem da se vrati na pravi put. Opraštanjem i ljubavlju. Htela sam da osvesti svoje izbore i gde će ga odvesti. Htela sam, što i jesam, u našoj intimi da rešim sa razvodom. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Nažalost, on ni ovog trenutka nije svestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni odbrambeni mehanizmi i napadi kao i odbrane. To je čovek kojeg sam ludo volela 7 godina i dala mu svoje puno poverenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga poverenje shvatiš da onog najvažnijeg za srećan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka.

Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gde sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet da ga rečima ponižavam, niti vređam. To je tata našeg sina i čovek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila nijedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono ko je postao! Ja mogu samo živeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živeti ljubav. A njega ću sada voleti izdaleka. Toliko od mene", napisala je Ana.

Međutim, ono što je zanimljivo jesu komentari njenih pratilaca. Većina njih joj je pružilo podršku, ali bilo je i onih koji su aludirali na to da je prevarantkinja i da svojim metodama slanja pozitivnih misli samo obmanjuje ljude.

"Znači, nije upalila tvoja pozitivna vibracija", "Ana, probaj da se tapkaš da privučeš sreću", "Zar ovo ne beše žena koja je pričala da ako nemaš dan radnog iskustva, a želiš da radiš u kompaniji Hermes samo vibriraš i oni te pozovu. Kako vibracijom nije uspela da postupke svog muža promeni", napisali su ogorčeni komentatori aludirajući na savete koje je prethodno davala u svojim klipovima.

Iako je u poslednje dve godine Ana na meti kritike hrvatskog ministastva zdravlja zbog naivnih saveta za teža mentalna stanja i depresije, lajfstajl guru je nastavila dalje sa radom.

VIDEO: O njihovom razvodu se još priča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    28. jun 2019 | 12:28

    Ljudi nisu shvatili da mi pozitivnom vibracijom menjamo sebe na bolje a oni koji ne zele da se menjaju bivaju uklonjeni iz naseg zivota. A nasi izbori su i dalje radost ljubav i mir. Mi ne mozemo menjati druge. Ako ne zele sebi dobro dalje moraju bez nas a mi Bogu zahvaljujemo za sve

  • Brankica

    28. jun 2019 | 11:33

    Fenomenalno i dostojanstveno je napisala o svom bivsem suprugu. Ja joj verujem. Ta zena zraci ljubav i radost. Vide se njena dusha i srce

  • Goxy

    28. jun 2019 | 11:43

    Verovato je nasla drugoga koji pozitivnije vibrira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA