≫ 

Žene su napokon otkrile šta je to što muškarci moraju da urade na prvom sastanku da bi ih osvojili

Ove informacije će značajno olakšati muško-ženske odnose

  • 4

Prvi sastanak ume da bude napet sam po sebi, pa ga ne bi trebalo dodatno komplikovati. Evo šta su žene poručile muškarcima kako bi trebalo da se ponašaju tokom ovog izlaska.

Prvi izlasci nisu jednostavni. Potrebno je da obratite pažnju na ono što ćete obući, da smislite šta ćete da pričate i slično.

Korisnice Reddit-a su podelile svoje savete šta muškarci zapravo treba da uradie na prvom sastanku kako bi ih zadivili i "zadržali".

Muškarci tvrde da su žene isuviše komplikovane, a žene da muškarci ne obraćaju pažnju na ono što one pričaju i žele.

Često se čini kako je tvrdnja "Muškarci su s Marsa, žene s Venere" tačna. To govori kako se ova dva pola nikad neće u potpunosti razumeti.

Stranica "Men's Health" je prikupila nekoliko kratkih izjava s Reddit-a u nadi da će tako da pomogne svima kojima je potrebna podrška oko prvog izlaska.

Muvanje, Kokteli, Ljubav, TAMABEPA, Provod, Žurka, Novogodišnja noć, Nova godina, proslava, Godišnjica, Zabava

Foto-ilustracija: Profimedia

- Setio se sitnica o kojima sam pričala, čak i nakon što sam ja zaboravila na njih. Takođe, pisao mi je odmah posle izlaska. Rekao je da zna da sam tek izašla iz jedne veze i da mi je potrebno vreme za sebe, ali da bi voleo da me vidi opet - rekla je jedna od žena.

Istakla je da je ženama mnogo znajno kada primete da ih je muškarac pomno slušao. Javljanje posle izlaska i pitanje da se ponovno vide ukazuje da muškarac ne želi da se upušta u igrice, odnosno da vas shvata ozbiljno.

- Ne igrajte igrice. Ako vam se izlazak svideo, odmah posle pitajte za sledeći. Volim kada me muškarci pitaju da li sam bezbedno stigla kući i da li je sve uredu - dodala je jedna od korisnica Reddit-a.

Samopouzdanje je preporučljivo, hvalisavost nikako.

Ženama ne smeta ako primete malu dozu nervoze kod muškarca, nekima je to čak jako simpatično, navodi se u tvrdnjama korisnica društvene mreže.

Priču zaključuju tvrdnjom da žele da ih muškarci slušaju, pamte bitne stvari o kojima su im pričale i da budu direktni i otvoreni s njima.

VIDEO: Momak zaprosio devojku na koncertu Bobana Rajovića

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 937

    9. jul 2019 | 08:21

    Koga boli uvo sta zene zele..

  • Iva

    9. jul 2019 | 09:07

    Prvo pitanje dali zivis sa roditeljima...

  • Wien

    9. jul 2019 | 12:04

    A da bi dosao do prvog sastanka bembara ,guta para ,bez dlaka na rukama i nogama,napumpan steroidima i manjak sivih celija...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA