Seks i menstruacija: Ovo je nešto najgluplje što muškarci mogu da kažu ženama

Neki tipovi misle da baš treba da prave bebu za vreme menstruacije

  • 0

Žene su razmenile muške blamove kada je znanje o menstruaciji i seksu u pitanju. To je odjeknulo na Twitter-u, pa su i sami momci priznali koliko su neupućeni.

Često se zapitamo da li muškarci znaju kako funkcioniše menstruacija i ženski reproduktivni organi.

Sudeći prema raspravi koja se odvijala na Twitter-u, a u kojoj su učestvovale brojne pripadnice nežnijeg pola, čini se da mnogo muškarca to ne može da shvati.

Tako se čini prema komentarima na Twitter-u, gde su žene napisale najsmešnije i najšokantnije muške komentare na funkcije ženskoga tela.

Jedna korisnica ove društvene mreže je napisala objavu u kojoj je druge zamolila da joj pošalju "najgluplje" stvari koje su im muškarci rekli o njihovoj menstruaciji, o seksu i ženskoj reprodukciji.

Njenu objavu lajkovalo je više od 20 hiljada ljudi.

- Rekla sam svom bivšem da mi treba tampon, a on me pitao mogu li da izdržim do kuće - samo je jedan od komentara na Twitter-u.

Mnogi muškarci su priznali da ne znaju kako uopšte funkcioniše menstruacija.

Tuga, Plač, Suze, problemi, Seks, Brak, Preljuba, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

- Obavestila sam dečka da nema ništa od seksa jer mi je krenula, a on je prokomentarisao da bi mogla da zaustavim - stoji u drugom komentaru.

Dok su jedni odgovori muškaraca smešni, drugi su šokantni.

- Muškarac u tridesetim godinama me je nedavno pitao zašto kad imamo menstruaciju iz našeg tela mora da izlazi krv. Doslovno nije imao pojma šta je to menstruacija - napisala je jedna korisnica Twitter-a.

- Vratila sam se sa nedeljnog putovanja s prijateljicama, a moj tadašnji dečko me je optužio da ga varam. Kad sam ga pitala zašto to misli rekao je da je video da pakujem svoje antibejbi pilule u neseser i pitao me zašto bi mi trebale ako na putu nisam planirala da spavam s nekim. Bila sam šokirana - dodala je druga.

- Moj sadašnji suprug je mislio da bebu treba da pravimo baš onda kada krvarim, jer je to uobičajeno za kučiće - napisala je treća.

Sve u svemu, momcima bi bilo bolje da se obaveste i o ženskom ciklusu i o reprodukciji kada sa tim u kontekst dovode seks, jer tako bar parče odgovornosti preuzimaju na sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA