Žene imaju sve više seksi snova: Pre 50 godina bilo ih je sramota da o tome pričaju, a danas...

Jeste li nekada imale seksi snove o nekome sa kojim je moguća samo platonska veza?

  • 5

Bilo da ste u romantičnoj vezi sa nekim ili ne, uvek je zanimljivo probuditi se i osetiti se bliže toj osobi jer vam je vaša podsvest ukazala na seksualnu hemiju koja postoji između vas dvoje.

Iako nam je nekako lakše da seksualne snove pre povežemo sa muškarcima nego li sa ženama, izgleda da ih one imaju više u poslednje vreme nego li oni. Zapravo, žene danas imaju tri puta više seksi snova nego pre 50 godina. Istraživanje sa Univerziteta Friburg u Nemačkoj otkrilo je petina žena mlađih od 30 godina imaju erotske misli.

orgasm Foto: Pixabay.com / Nekada se smatralo da žene koje ne mogu da dožive vaginalni orgazam nisu mentalno zrele

Erotičan san, definiše se kao seksualno motivisana aktivnost koja uključuje ljubljenje i flertovanje. Istraživači su ispitivali žene starosti od 16 do 92 godine i otkrili da najviš etakvih snova imaju one starosti od 16 do 30 godina.

Jedna od 5 je otkrila da je ispunjavala seksi fantazije u svojim mislima pre odlaska na spavanje i da su se verovatno te ideje tada pretvorile u san.

Iako je škakljivi materijal damama danas dostupniji, ipak muškarci vode sa 25,3 odsto seksi sanjara u poređenju sa 22,1 odsto dama koje imaju ovakve snove. Pre 50 godina samo 4 odsto žena i 12 odsto muškaraca je priznalo da ima ovakve snove, a to je možda posledica malih seksualnih sloboda i nedostupnosti porno sadržaja. Ukooliko imate ovakve snove, super. Samo im se prepustite.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beban

    11. jul 2019 | 11:40

    Ja sanjam matorku od 50god

  • Marijana B

    11. jul 2019 | 14:14

    Eh sto nisam te srece da sanjam,nekog zgodnog plavusana od 45 g,nego zbog stresnog posla imam stalno kosmare.

  • Marko cg primorje

    11. jul 2019 | 11:36

    Sanjaju Djetica al samo srecnicama se snovi pretvore u javu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA