Ne, devojke ne žele buket od 101 ruže: Nećete verovati šta sve možete za te pare da uradite

Previše skup buket

  • 8
101 ruža ruže foto: pixabay.com

Mnogi muškarci nisu baš preterano kreativni kada je izbor poklona za lepšu polovinu u pitanju, pa tako pribegavaju klišeima.

Jedan od njih je svakako buket od 101 ruže koji nije nimalo jeftin, štaviše košta 12.000 dinara! Toliko košta i čuveni sertifikat za kupovinu zvezde koji je u jednom trenutku bio omiljeni poklon za godišnjicu.

Međutim, zar ne mislite da 12.000 dinara može da se iskoristi na mnogo lepši i kreativniji način, tako da vaša lepša polovina, a i vi zajedno preživite nešto od čega ćete imati i lepe uspomene.

1. Idite na put

Temišvar Temišvar/Foto:printskirn

Skoro 100 iznosi cena puta i troškova za vikend u obližnjem Temišvaru koji je zaista prelep grad za romantične šetnje, ali i šoping. Umesto buketa od 101 ruže ili kupovine zvezde radije krenite na put i doživite nezaboravan vikend zajedno.

2. Večera u omiljenom restoranu

Godišnjica braka, Brak, Muvanje, Udvaranje, Romantika, Cveće, Ruža, ruže, šampanjac, Vino, Ljubav, Dejt, Večera, Zavodnik, Zavođenje, puter, Hleb, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

Često ne možemo sebi na nedeljnom nivou da priuštimo odlazak u neke čuvene gradske restorane, ali kada je godišnjica u pitanju - zašto da ne? Počastite sebe i svoju lepšu polovinu romantičnom večerom za dvoje tokom koje će se ona osećati više nego posebno.

3. Sedite u kola i krenite bilo gde

automobil foto: pixabay.com

Jednodnevni izlet po Srbiji! Možete napraviti piknik na Krupajskom vrelu, prošetati se po Zlatiboru, popeti do Pančićevog vrha ili se provozati Drinom i već uveče biti kod kuće.

4. Opustite se u spa centru

Anticelulit masaza Foto: Shutterstock

Da li je vašoj dragoj preko potreban odmor ili radi mnogo stresan posao? Pa, više od buketa od 101 ruže će je oraspoložiti masaža, bazen i sauna. Za taj novac možete čak dobiti full tretman i provesti dan u potpunoj ekstazi, samo vas dvoje.

5. Parfem koji će je podsećati na vas

parfem Foto: Pixabay.com

Ukoliko pak, svojoj devojci ili ženi želite da kupite konkretan poklon onda za ovaj novčani iznos to može biti lep komad nakita, ali i parfem koji će joj dugo trajati i uvek će je podsećati na vas. Sve zavisi koje su njene potrebe i želje, ali nešto praktičnije od ruža sigurno je bolji izbor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taurida

    2. avgust 2019 | 21:01

    Pre neki dan sam bila prisutna u cvecari kada lik ladno dade 15 hiljada dinara za 101 ruzu.Jos vise mi je bilo cudno sto nije hteo da ostavi posvetu vec je rekao da to bude anonimno , ali da ga pozovu kada ga isporuce a on ce Iz prikrajka da gleda.Ili je lud ili ozenjen trece nema.

  • Ili npr.

    2. avgust 2019 | 18:08

    1-Krevet Ne kosta nista, a ona nece znati da l je posla ili dosla...

  • Beban

    2. avgust 2019 | 20:42

    Djevojke zele dobar k zgodnog frajera punog kesa u da je lud za njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA