• 11

Imaju dobar seks i posle 43 godine braka: U čemu se ogleda njihov uspeh?

"Nebitno je što nekad nema varnica. Uvek postoji druga šansa"

  • 11

Da li postoji želja za seksom i posle četiri decenije braka?

- Upoznali smo se kad smo bili studenti, ludo se zaljubili i venčali se. Ni suprug ni ja nismo imali seks pre toga. S prolaskom godina, ponekad bi nam se svideli drugi ljudi, ali nikad nismo prevarili jedno drugo. 

Sada smo 45 godina zajedno, a 43 u braku i imamo divan seksualni život. Ali, bilo je problema. Nekoliko puta sam patila od kliničke depresije i ovih dana seks upražnjavamo mnogo manje nego ranije, ali uvek uživamo da se mazimo i spavamo zagrljeni. Naučili smo da varnice ne moraju uvek da se dese, jer znamo da ćemo uvek imati drugu šansu. 

Baba i deda, baka i deka, stari bračni par u krevetu, TAMABEPA, seks, starenje, ljubac, starost,

Foto: Profimedia/ ImageSource RM

U našim dvadesetim godinama, naš seksualni život je bio usko povezan sa pravljenjem dece. Prva tri su bila planirana, a četvrto je bilo srećna "greška". Oni su sad u svojim tridesetim i četrdesetim godinama i izgleda da i oni imaju dobar seksualni život zato što imamo šestoro divnih unučadi.

Srećni smo što smo još uvek zajedno jer znamo da je to danas retkost, što smo i dalje intimni i imamo seks koji je neizostavni deo naše ljubavi. Slušamo jedno drugo. Sve to je zaokruženo međusobnim poštovanjem i obećanjem koje smo jedno drugom dali pre 43 godine - kaže nam Ranka iz Kruševca.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Slavica

    Koji zlobni komentari,ljudi zive svoj zivot,vole se.

  • Uhhh

    Ma samo ljuljaj 👌

  • Zika motika

    Ove minuse udaraju neki starci, primili se....

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima