• 14

Varao me je s drugim ženama dok sam brinula o našoj bebi, a evo zašto sam mu oprostila

Kada je Kristen Hulbert iz Velike Britanije pozajmila laptop svog dečka nije mogla da veruje šta će tamo zateći

  • 14

Kristen i Majk upoznali su se pre tri godine i odmah započeli vezu. Samo dva meseca nakon Krsiten je otkrila da je trudna. Ćerku Ivi dobili su u februaru 2017. godine i oboje su bili presrećni. Kristen nikada nije slutila da do preljube može doći.

Majk je radio kao softverski inženjer i često je zbog posla odsustvovao od kuće. Samo šest meseci nakon porođaja Kristen je morala da se vrati na posao. Ona je radila noćne smene, dok je Majk bio odsutan preko celog dana.

U oktobru 2017. pozajmila je Majkov računar kako bi potražila oglase za posao koji nude radna mesta koja ne iziskuju noćni rad.

U kompjuteru je zatekla na stotine golišavih fotografija dve misteriozne žene.

Tada je shvatila da otac njenog deteta razmenjuje golišave slike sa nepoznatim ženama na Snepčetu.

krsten hulbert s dečkom

Foto: Prinscreen/facebook.com/kirsten.hulbert.9

Nije mogla da veruje da se to dešava budući da je njihova ćerka tada imala samo osam meseci.

Majk nije imao izbora, priznao je da se viđao sa dve devojke. Rekao je da je spavao samo sa jednom od njih i da se desilo samo jednom.

Kristen nije želela da sluša opravdanja i izbacila ga je iz stana. Dve nedelje nije mogla da dođe sebi, a u to vreme je počela da oseća mučninu. Za svaki slučaj uradila je test za trudnoću i shvatila da je u drugom stanju.

Majk je insistirao da se pomire i ponovo počnu da žive zajedno. Ipak Kristen nije bila sigurna da bi trebalo da mu oprosti.

Nakon 12 nedelje trudnoće zajedno su otišli na pregled. Držali su se za ruke dok su gledali njihovo nerođeno dete. Tada je Kristen shvatila da treba da da drugu šansu njihovoj vezi, zbog Ivi i još jednog deteta koje je na putu.

U avgustu 2018. godine dobili su ćerku Emiliju. Majk od tada vredno radi i čini sve da dokaže svoju ljubav, ali Kristen tvrdi:

- Možda sam mu oprostila, ali nisam zaboravila.

Da li mislite da treba oprostiti prevaru partnera zbog dece?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Šofer

    Malo kukam i plačem,kupim neki parfem i do sada mi opraštala.A i omatorio sam pa izgleda da više neće morati.

  • Cist racun, duga ljubav

    NE!!! Da se ne lazemo, taj "oprostaj" NIKADA nije zbog dece koja su samo (los) izgovor, nego zato sto zena - ili muz, prema slucaju - naprosto nemaju hrabrosti da se ko ljudi razidju i to overe u sudu kao neku tacku na "i" i na celu ruznu pricu. Posle, ako bas toliko ne mogu jedno bez drugog - neka se zabavljaju dok im skroz ne dojadi.

  • Lena

    Prevara je jedini razlog koji žena može da ne oprosti a da ne bude osudjena i obratno. A koja oprosti dobija duplu nagradu za svoju dušu... nije lako nositi taj krst..ko može neka ga nosi a ko ne za taj prestup da se povuce od partnera i rastane, neće biti osudjen kod Boga...tako da su stvari tu jasne i vrlo jednostavne.... mnogo mi to shvatamo osećanjima i emocijama koje su veoma promenljive i nestabilne ...jer čovek je umno biće a um non stop radi ne miruje..i onda neki stavovi zasnovani na nekom kalupu koji i ne mora biti takav kakav se očekuje od ostatka sveta nam bude rukovodilac u zivotu... ko moze neka prašta a ko ne..nek u sebi bar oprosti i razidje se i ostane u miru..to je najvaznije....koliko ljudi, toliko ćudi..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima