• 27

Oženjeni otac dvoje dece redovno vara svoju ženu jer smatra da im to "jača" brak

Druge žene traži preko sajta za ljubavne afere

  • 27

Priznao je da je oženjen već osam godina, ali je imao seksualna iskustva sa još šest žena u poslednje dve godine.

Džoš nije želeo da obelodani i svoje prezime kako bi ostao anoniman. Rekao je da je njegovo neverstvo počelo kad je spavao sa koleginicom posle posla i napomenuo je da je nedozvoljeni susret bio "oslobađajući".

Veruje da je njegov brak od tog trenutka brzo uznapredovao i da se sad oseća "manje isfrustrirano".

tamabepa, Preljuba, Zavodnik, Zavođenje, Seks

Foto-ilustracija: Profimedia

Džoš je u svojim tridesetim godinama i živi u Velikoj Britaniji. Smatra da su njegove ljubavne afere dovele do veće dinamike kod kuće i da pozitivno utiču na njegov život. Kaže da voli svoju suprugu, ali da se više seksualno ne poklapaju, pa je zato potražio pomoć na sajtu Ashley Madison, koji ima preko 54 miliona članova, sa parolom "Život je kratak. Imaj aferu".

Džoš, u razgovoru za The Mirror, rekao je da je ova situacija "pobeda", objašnjavajući da može da ispolji svoje želje negde drugo, pa da kod kuće bude mnogo više pažljiviji i manje ljut što nije ispunjen.

- Ne tražim da se zaljubim. Ovo hedonističko, erotsko zadovoljstvo predstavlja način na koji možemo da pomognemo jedno drugom da imamo ovo neverovatno iskustvo dok smo živi - kaže Džoš.

Seks, TAMABEPA, preljuba, Seks-afera, Muvanje, Veza s kolegom

Foto-ilustracija: Profimedia

Ovaj otac kaže da su pojedine žene s njim u krevetu radile stvari koje nikad ne bi uradio sa svojom suprugom.

- Ako bi moja žena ikad saznala za ovo, razorilo bi je, ali je za sada poboljšalo našu vezu - veruje Džoš.

Njegova taktika je, ako mu se određena žena svidi na internetu, da je pozove na piće. Voli i da viđa istu osobu neko vreme dok seks postaje sve bolji. Najduže što je bio sa drugom ženom je bilo devet meseci i obično bi se s njom sastajao jednom mesečno. Nikad ne prespava kod druge žene kako ne bi postalo sumnjivo. Redovno briše poruke na telefonu i na razne načine uklanja ženski parfem sa svoje odeće. 

Seks, TAMABEPA, Preljuba, Problemi

Foto-ilustracija: Profimedia

Što se tiče odnosa sa suprugom, sad joj je posvećeniji. Prisutniji je i priznaje da mu ne bi bilo krivo ako bi i ona imala aferu iza njegovih leđa, osim ako nije prava veza.

Nada se da će doći u stadijum kad više neće morati da je vara i da jednostavno bude s njom. U međuvremenu, srećan je što razne želje i potrebe može da ispuni i sa drugim ženama.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mako

    Bednik , vara sebe i ne zaslužuje porodicu.

  • Švrljić

    Ni miš neide stalno u istu rupu

  • goga

    U Srbiji bar pola popuplacije radi isto, samo što niko neće da prizna. Ekipa Telegrafa je trebalo da napravi anketu da li ste prevarili partnera

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima