• 8

Ispovest čoveka iz Novog Sada: Imam jaku prevremenu ejakulaciju

"Imam problem koji nije najbolja tema za razgovor"

  • 8

Posle nekog vremena, danas 53-ogodišnji, a tada mladi čovek u tridesetim, nije bio u stanju ni da flertuje bez zamisli o predstojećem partnerkinom pogledu punom razočaranja u toku seksa.

- U potpunosti sam učestvovao u seksualnoj revoluciji: u vremenu kad je vođenje ljubavi bilo kao rukovanje i seks za jednu noć se nazivao "druženjem". Moj seksualni život je počeo u jednom klubu blizu Fakulteta likovnih umetnosti. Međutim, tad sam shvatio da je moguće da imam problem.

Patio sam od prevremene ejakulacije, što je značilo da je većina mojih veza trajala koliko i čin seksa. Moje sumnje da zadovoljim su uticale na moj romantični pristup i borio sam se da nađem način da se s tim nosim. Posle jednog kratkog incidenta, sećam se da sam ustao smejući se i bio sam nazvan "idiotom". To je bio jedini način koji sam smislio kako bih izbegao "mnogo mi je žao" govor koji su mi partnerke upućivale.

Penis, Erekcija, Seks, Potencija, Manijak, TAMABEPA

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Nakon izvesnog vremena, nisam bio u stanju ni da flertujem zamišljajući budući razočarani partnerkin pogled u toku seksa - rekao nam je Miloš B. iz Novog Sada.

Međutim, našao je način kako da prevaziđe ovo stanje.

- Godine ljubavnih avantura, dvoje dece i jednog razvoda su prošle pre nego što sam se obratio lekaru koji mi je prepisao bolnu injekciju koja daje dvočasovnu do petočasovnu erekciju. Konačno sam mogao da zadovoljim svoje partnerke. Bio sam slobodan da shvatim da seks ne predstavlja sve na svetu. Oslobodivši se seksualnih misli mogao sam da iskusim pravu ljubav. Sad sam srećnom u braku 14 godina - zadovoljan je Miloš.

VIDEO: Novi japanski seks fetiš - žvakačice leda

(Telegraf.rs)

Komentari

  • kulov

    Svasta, ja imam problem sa prekasnom ejakulacijom.. Mogu da guslam dok mi ne dojadi... Resenje je, redovno menjati ribe, onda mogu normalno da završim, inače ako je stara riba sa kojom sam bio 3-4 puta, nema tu ejakulacije dok ga ne uvati u ruke...

  • Djura AK

    Ne razumem sta mu je doktor uradio? Jedna inekcija resava za stalno ili svaki put treba da je dobije?

  • Milovan

    Imao sam problem sa prevremenom ejakulacijom dok se nisam obrezao, nakon obrezivanja je glavic dosta izdrzljiviji i seks sada moze traje koliko ja i moja partnerka zelimo

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima