Dr Đurić pogađa suštinu: Evo zašto smo namrgođeni, napeti i svi u fazonu "šta ti mene gledaš brate"

Ovo je jedan u nizu razloga zbog kojih smo besni…frustrirani…ljuti…svadljivi…

  • 5

Fejsbuk statusi psihoterapeuta i specijalizanta psihijatrije dr Vladimira Đurića uvek naiđu na glasan odjek u javnosti, a tako je i u slučaju poslednje objave.

Njegov post na Fejsbuku prenosimo vam u celosti:

- Sve što radite u krevetu je prekrasno i apsolutno ispravno. Bitno je da se to svidja oboma, i da ne šteti ničijem zdravlju.

Seksualnom devijacijom se može smatrati jedino odsustvo seksa. Sve ostalo je stvar ukusa.“

Sigmund Frojd

Reče Tata Frojd pre sto godina otprilike…

Verovali ili ne…

Kod nas se ljudi još uvek stide masturbacije…i sramota ih je da kažu partneru šta ih uzbuđuje…žene se ustručavaju da im se hoće seks…a muškarci da im se neće…i još se uvek hvale da su nekog kresnuli…dok se žene toga stide kao da su radile nešto neprirodno i nenormalno…

Malograđanština level pro…

I to je jedan u nizu razloga zbog kojih smo besni…frustrirani…ljuti…svadljivi…napeti..namrgođeni i u fazonu „šta ti mene gledaš brate“…spremni na tuču uvek…i ispravljanje krivih Drina…kao i nesvrsishodnu sublimaciju frustrirane seksualne energije…(videti pod ne....ana koleginica ili frustrirani šef)…

Jedna od mojih omiljenih knjiga je „Čujte Srbi“ Arčibalda Rajsa…

Nema potrebnije knjige u srednjoškolskoj lektiri…od te…

Ukoliko ikada budem pisao knjigu sa tim naslovom…

Moja poruka će biti…

Na prvoj strani…velikim slovima…u boldu…

Vodite Ljubav….a ne Rat, poručio je dr Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da li doktor veruje u svoju priču?

    13. avgust 2019 | 11:15

    Ako se život svodi na dobar sex, praznog stomaka, poderanih gaća, praznog novčanika, itd, onda Vam je "storija" pucanj u prazno, ali, u svakom sličaju, pohvale za pokušaj aktiviranja razbibrige u noćnim satima, odnosno, sirotinjske zabave.

  • Sajla

    13. avgust 2019 | 11:06

    Sve onako kako dvoma odgovara i kako je Gospod propisao. Ljubav nas održava u svakom pogledu.

  • niko

    13. avgust 2019 | 21:37

    Doneklen je to uredu ali ipak je sreca i zadovoljstvo u zivotu vaznije od tog .Ako je u zivotu samo sex jedino zadovoljstvo ,onda imamo problem i to veliki ,to je danas u razvijenim i siromasnim zemljama nametnuto zbog nacina zivljenja ,mislim da je to vise nas mentalitet kriv i zadnji ratovi ,nedostatak kulture i nacin zivljenja zadnjih 25 godina u kojem je sila bila potencirana skoro svaki dan .Premalo pricamo o zivotu a jos manje nemamo ideje kako da izgradimo normalno drustvo .U kojem cemo opet vratiti moralne vrijednosti .Da provamo pa mozda cemo shvatiti da je sreca sve oko nas a ne samo sex ,ili bolje receno zivot da ga opet zavolimo i cjenimo na pravi nacin .Pa da i ta sila prestane u nama .DA PROVAMO.Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA