• 8

Sakrila se u gepeku kako bi uhvatila dvoličnu drugaricu kako pokušava da spava s njenim dečkom!

Kad je drugarica njenom dečku poslala poruku da je pokupi njegovim kolima, to je bila kap koja je prelila čašu

  • 8

Tinejdžerka je otkrila kako se krila u automobilu kako bi uhvatila na delu svoju licemernu drugaricu koja je pokušala da spava s njenim dečkom.

Osamnaestogodišnja Samanta Grivalski, iz Mičigena, bila je očajna kad je saznala da je jedna od njenih drugarica preko društvene mreže slala zavodljive poruke njenom dečku Jakobu.

Ali kad je drugarica Jakobu poslala poruku da je pokupi njegovim kolima, to je bila kap koja je prelila čašu.

Zajedno sa dečkom, Samanta je skovala plan da se sakrije u njegovim kolima kako bi saznala da li će njena drugarica napraviti nedopustivi potez prema Jakobu.

 
 
 
View this post on Instagram

blue jean baby

A post shared by samantha (@samanthagrywalsky) on

Dok je čekala u gepeku, njena drugarica je ušla u kola i, budući da je prema Samantinom mišljenju, zvučala pijano, Samanta je kasnije saznala da je bila potpuno trezna.

- Nemaš pojma koliko dugo želim da spavam s tobom! - rekla je njena drugarica Jakobu, a on ju je navodio sa pitanjem: "Šta još?" Rekla mu je sve šta bi želela da radi s njim, a kad je on navodno izašao da uzme kondome, otvorio je gepek, a Samanta je sela na zadnje sedište.

- Bilo je presmešno. Izgledala je kao da joj je pas upravo pregažen na ulici. Bila je u stanju šoka koji je splasnuo čim sam joj se obratila sa osmehom. Samo mi je rekla: "Ćao, Samanta" - priseća se Samanta koja je napomenula kako je njena drugarica već skinula šorts kad je Jakob izašao po kondome.

Jakob ih je onda odvezao na večeru gde je Samanta svojoj drugarici očitala lekciju.

 
 
 
View this post on Instagram

FALLin’ in love with minneapolis (and jac) 💧🌞🌲🍄🦋

A post shared by samantha (@samanthagrywalsky) on

- To što radiš je odvratno i nije u redu ništa od onoga što si rekla Jakobu, znajući da smo u vezi i da živimo zajedno. U ozbiljnom smo odnosu, a ti si delala kao da to uopšte nije bitno i učinila tako da su tvoji nagoni i želje bitniji od prijatelja - rekla joj je Samanta.

- O čemu pričaš? - pitala me je.

- Nisam mogla da verujem kako se pravi luda. Ovo mi je zapravo pokazalo kakva je osoba. Od tada se više ne družimo.

- Nisam od onih devojaka koje guše svoje momke. Ne kopam po njegovom telefonu. Drago mi je što je bio iskren, pa mi je pokazao njene poruke. I on ima drugarice i sasvim sam ok s tim - kaže Samanta.

VIDEO: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ljubovija

    Pa covece jes ruzan za medalju,a ona top riba. Ko ce bre da spava sa ovim lesom 😃 ne lozite se

  • EvoneznamBogumi...

    Ne vidim zasto se trosi prostor za ovakve price. To je danas postala svakodnevnica, nazalost... Mnogo bitnijih tema ima od ove, i mnogo korisnijih za citaoce Telegrafa. A, ovaj par je ocigledno hteo da se cuje za njih, samo sto je bolje da su nesto pametno uradili, umesto sto se "sire" po internetu sa ovakvim glupostima. Ne vidi se poenta nikakva... Pozdrav!

  • Max

    Menage a trois možda?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima