• 11

Žene se složile da je jedna stvar često važnija od seksa

Seks je vrlo važan za vezu, ali poljupci mogu odigrati važniju ulogu – često nezamenjivu

  • 11

Naime, poljupci produbljuju osećaje prema drugoj osobi, a za to su zaslužne i hemikalije koje pritom nastaju u našem telu, koje nas dodatno opuštaju.

Bez obzira na to je li veza na početku ili traje već duže vreme, potrebno je svakodnevno „poraditi” na snazi ljubavnog plamena. A nema boljeg “potpaljivača” od poljubaca – razmena poljubaca produbljuje povezanost partnera i poboljšava kvalitet seksualnih odnosa.

Na početku veze često se ljubimo s partnerom, a strasni poljupci traju satima – a kad postanemo sigurni da je veza čvrsta (a i seks dobar), često zaboravljamo na poljupce. Greška!

Iako sve ide kao po loju, jako je bitno da malim nežnostima držimo vezu na stalnom žaru. Stoga, ako ste primetili da se ne ljubite dovoljno, nemojte se ustručavati, nego jednostavno poljubite partnera! Lagani dodiri, usputno milovanje i razmenjivanje nežnosti povezaće vas s dragim još više. Dok je seks vrlo bitan za strast i požudu, osećaji koji nastaju kod poljupca vode direktno do srca.

Stoga nemojte previše razmišljati – ljubite se svaki dan! Tako ćete najlakše doći do obostrane povezanosti koja vodi još većem uživanju.

(Telegraf.rs/cosmopolitan.hr)

Komentari

  • mila

    mene je moj prevario sa drugaricom leteo je iz mog zivota kao smece . Na kraju je ozenio neku samo zato sto se pijan zajebao pa napravio dete . Ona mi je kuma i razumemo jedna drugu bolje nego ikada u zivotu

  • Ika...

    Ne samo jedna..vec vise stvari su vaznije od seksa..

  • Ja

    Msm sta reci!? Ljubljenje kad voliš da i uz seks i bez seksa. Kad ne voliš može samo seks bez ljubljenja. Šta mislite zašto se prostitutke nikada ne ljube?! 😀

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima