≫ 

"Volim ga, ali se gadim samoj sebi posle seksa sa njim. Šta nije u redu sa mnom?"

Da li činjenica što je 15 godina stariji od mene ima veze s tim?

  • 12

Jelena iz Bora jedva da uživa u seksu sa svojim dečkom i razmišljanje o tome je odbija, pa oseća samoodvratnost.

- Stignem do klimaksa, ali se povučem pre nego što se desi. Moj dečko je 15 godina stariji od mene, pa se pitam da li to ima veze sa mojim nezadovoljstvom, jer osećam neravnotežu u "raspodeli moći". Ovako se osećam iako mu verujem i delamo kao jednaki - kaže Miljana Đ. iz Borče.

Odgovor: Jednostavne i uobičajene faze seksa su požuda (želja za seksom), potom uzbuđenje (kad genitalije i drugi delovi tela odgovaraju na pripremu za seks); a onda i dalje seksualne misli, osećanja i delanja koji vode do orgazma.

seks par noge foto: pixabay.com/StockSnap

Može se desiti prekid i disfunkcija u svakoj od ovih faza. U vašem slučaju, ne možete da iskusite početnu ili krajnju. Odvratnost koju osećate može biti rezultat prethodnih stavova usađenih u vama ili seksualne prinude - trenutne ili prošle. Ili vas dečko jednostavno ne privlači. Time što sebi uskraćujete klimaks tako što ga odgurnete od sebe, sugeriše da niste u stanju da sebi dopustite zadovoljstvo iz razloga koji mora biti otkriven. Ili vaš partner taj kom namerno uskraćujete svoj orgazam?

Da li gajite ozlojeđenost - možda zato što imate osećaj da postoji nepravični lični ugovor između vas? To što čuvate bes prema partneru svakako će umanjiti strast, kao i seksualnu aktivnost uopšte, i o tome mora da se razgovara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA