Muškarci, evo kako da provalite da žena glumi orgazam: Ovo već neće moći da isfolira

Da se ne lažemo mnoge žene glume orgazam, a razlozi su brojni: žele da zadovolje muškaraca, a neke jedva čekaju da se agonija završi.

  • 54
seks poze, voljenje ljubavi, zena gore, strast, ljubav Foto: Shutterstock

Sa muškarcima su stvari vrlo jasne. Nije da ni oni ne mogu da glume, ali u 99 odsto slučajeva to zaista neće raditi, a i mnogo je teže isfolirati muški orgazam.

Kod žena zapravo ne postoji dokaz da su svršile, pa im to dozvoljava određene zloupotrebe.

Žene koje će da glume orgazam pre njega počinju previše da pričaju i ubeđuju svog muškarca da su blizu, kako bi im on više verovao. Međutim, postoji još jedan način da znate da li žena ima pravi orgazam ili samo glumi, a taj dokaz je na njenim grudima: kada jedna žena zaista doživljava orgazam njen puls se povećava, a srce mnogo brže lupa. A orgazam bez lupanja srca je obična gluma.

Stoga, kada vaša draga sledeći put doživi orgazam, lezite na njene grudi i oslušnite kako lupa njeno srce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. avgust 2019 | 22:25

    Srce može da lupa i od umora zbog aktivnosti tokom seksa. Nije to pravi način. Pravi način su kontrakcije vagine, koje moraju da se vide i osete. To vam je jedino merodavno. Međutim, Evo ja sam zena i ne shvatam zašto žene glume orgazam. Nikako! Svaka žena koja poznaje svoje telo i koja može da dodje do vrhunca sama, mora da može da doživi orgazam sa muškarcem u roku od maksimum 10 minuta seksa. Tako da ne razumem zašto glume? U čemu je stvar? Jel moze neka koja glumi da mi kaze zašto to radi, eto čisto da mogu da shvatim. Hvala!

  • Dzela

    29. avgust 2019 | 22:24

    Ne kuca nikako a ona se dere ko jarac

  • DARKO 100%

    29. avgust 2019 | 22:26

    Na poligrafu kad je gostovao jedan mucenik bilo neko pitanje slicno ovom tekstu gde je on odgovorio :sta me briga bitno da je meni lepo bilo ,ha ha ha 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA