Šta nije u redu sa vama ako za vreme seksa sa svojim partnerom zamišljate nekog drugog?

Odmah da razjasnimo - i te kako ima razlike da li je u pitanju fantazija, izmišljeni lik ili omiljeni holivudski frajer, ili vaš kolega sa posla

  • 13

Kada jedna žena u toku seksa počne da razmišlja o drugom muškarcu, a taj muškarac je proizvod mašte ili lice sa naslovnice onda to ne preti njenom odnosu i vezi sa trenutnim partnerom.

Ako pak, za vreme seksa zamišljate svog partnera da vodi ljubav sa još nekim ili da je tu neko treći, onda imate fetiš i želite trojku. Ni to ne znači da niste zadovoljni vezom, niti da manje volite partnera već jednostavno želite da proširite svoja seksualna iskustva, a u tom nema ničeg lošeg.

A kada je vreme za uzbunu?

Kada za vreme seksa vaše misli lutaju ka vašem kolegi sa posla ili nekom drugom muškom poznaniku i kada umesto svog partnera zamišljate da vodite ljubav sa njim. Onda je samo pitanje vremena kada se seksualni partner upravo biti osoba o kojoj fantazirate zato što - kao što je već dobro poznato - jedna žena raskida onda kada je njen um na potpuno drugom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    30. avgust 2019 | 08:30

    Kod mene na poslu svaka udata zena je bila sa nekim od kolega...a svaka se pravi fina i misle da se ne zna...jad i beda

  • streptomicin

    30. avgust 2019 | 05:48

    Došlo vreme kad kerebeči ko koga stigne živ sam svedok da u firmi za knjigovodstvo većinom rade žene i samo par muškaraca i da nema ko se nije skim pravi kupleraj a samo jedna od njih sedam nije u braku . Mislim da skoro više da nema vernosti i da je to samo otrcana fraza jer svaka u glavi ima po jednog kolegu na mesečnom nivou tako da muževi nebrinite supruge su redovno servisirane!,,😜

  • Miloš

    30. avgust 2019 | 06:55

    Žene su postale zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA