• 15

Fatalna Ruskinja koja je pravi magnet za milijardere: Od jednog se razvela, s drugim se verila

Daša Žukova je očigledno došla glave mnogim bogatašima

  • 15

Važno je odmah napomenuti da tridesetosmogodišnja Daša Žukova i sama dolazi iz jako bogate porodice - ako je nekome uopšte palo na pamet da je sponzoruša.

Još 2007. godine udala se za jednog od najbogatijih ljudi na svetu Romana Abramoviča, a iako je godinama ovaj brak krila "kao zmija noge", javnost je za njega saznala tek 2015. godine.

Roman Abramovič, Darija Daša Žukova

Foto: Profimedia/Look Press Agency

Nakon dvoje dece, Daša i Roman su krajem leta 2017. godine objavili da se razvode.

- Nakon 10 zajedničkih godina, zajednički smo doneli tešku odluku da se razvedemo, ali da ostanemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo razvili zajedno - naveli su u zajedničkom saopštenju i dodali da će zajedno nastaviti da odgajaju decu i poslovno sarađuju zajedno kao suosnivači Muzeja savremene umetnosti u Moksvi i Kulturnog centra u Sankt Peterburgu.

Daša Žukova, dasha zhukova

Foto: Shutterstock

Abramoviča je razvod od prethodne supruge još 2007. godine koštao 300 miliona dolara, a nije poznato kako je prošao sa Dašom koja, srećom već dolazi iz bogate porodice i, prema pisanju ruskih medija, nije pravila probleme tokom razvoda.

Inače, Daša je rođena u Rusiji, ali je odrasla u SAD sa majkom nakon što su se njeni roditelji razveli.

Obožava umetnost, pa je tako jedna od popularnih ličnosti kada je moderna umetnost u pitanju, a u upravnom je odboru mnogih muzeja u Americi, uključujući i Metropolitan u Njujorku.

Daša Žukova, dasha zhukova

Foto: Shutterstock

U poslednjih deset godina druži se sa Ivankom Tramp sa kojom ju je upoznala zajednička prijateljica, te se međusobno posećuju između SAD i Rusije.

Nakon razvoda od Romana Abramoviča, Žukova je ljubav potražila u grčkom milijarderu Stavrosu Njarhosu, koji nosi ime i prezime po dedi, odnosno čuvenom brodovlasniku Stavrosu Njarhosu čiji se velelepni Kulturni centar danas nalazi u Atini.

Zaljubljena Ruskinja je sa verenikom Stavrosom leto provela u Hrvatskoj odakle je delila fotografije na društvene mreže.

Stavros Niarkos, Daša Žukova

Printskrin: Instagram/dasha

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Draško

    Ova žena je prelepa

  • Kiki

    Dzabe im pare ako su tupi i padaju na sponzice

  • xx

    Nije ona magnet za milijardere vec su milijarderi magnet za nju.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima