Vreme čitanja: oko 1 min.

Rebrasti, ultratanki... Evo koji prezervativi omogućavaju najveće uživanje u seksu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne vole ih muškarci, ne vole ih ni žene, ali su neophodni ukoliko želite siguran seks

  • 18
Kondomi Foto: Shutterstock

Ukoliko niste u dugoj vezi i braku i imate stalnog partnera, ni slučajno ne razmišljajte o seksu bez kondoma. Prezervativi su najbolji način da se zaštitite od seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće.

I mada se većina žali da ovakva zaštita smanjuje užitak tokom seksa, istina je da danas postoji ogroman broj različitih vrsta prezervativa napravljenih od najfinijih materijala koji, naprotiv, pojačavaju osećaj ekstaze tokom odnosa.

Evo koji prezervativi su u samom vrhu liste najpopularnijih:

Sa dodatkom lubrikanata

Ova vrsta prezervativa je zasigurno najprijatniji izbor, kad su u pitanju i muškarci i žene. Pipadnicama nežnijeg pola prijaju lubrikanti, pa tako nema neprijatnog osećaja "struganja", a mušarcima odgovara dodatna vlažnost. Što se tiče bezbednosti i tu se nalazi u samom vrhu. Budući da je podmazan, pomaže kad ne postoji dovoljno vaginalnog sekreta kod žene, a samim tim smanjuje se i rizik od neželjenog pucanja.

Ultrasenzitivni

Budući da su napravljeni od materijala koji su u toj meri tanki da se gotovo ne osećaju na koži, pružaju osećaj "prirodnog" seksa. Ipak, negativna strana ovih kondoma jeste da se lako može desiti da puknu.

Bračni par, zaljubljeni, momak i devojka, zena muškarac, vođenje ljubavi, strast, seks, sex, predigra Foto: Shutterstock

Sa dodatkom "toplih" gelova

Poput onih sa lubrikantima, prezervativi koji nose oznaku "Warming Pleasure" odim što "podmazuju" kožu, dodatno je i zagrevaju. Kad smo uzbuđeni, podiže se temperatura u našim intimnim regijama, što znači da smo posebno osetljivi i više uživamo. Ovi prezervativi samo pojačavaju taj osećaj.

Rebrasti

Prijaju i ženama i muškarcima jer stvaraju veće trenje kod samog seksualnog čina. Nežna rebarca dodatno stimulišu zid vagine koja reaguje tako što ubrzava kontrakcije mišića. Naravno, ubrzano stezanje vaginalnog mišića stimulativno deluje na muškarce.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    4. septembar 2019 | 07:11

    Ništa ne može da pruži veće uživanje u sexu od tudje žene.

  • Best

    4. septembar 2019 | 08:58

    Niko ne voli kondome ali posto se danas partneri menjaju kao carape mozete da dobijete neku bolestinu, zato ako ste takav igrac obavezno kondom!

  • 🌵🌵🌵

    4. septembar 2019 | 06:25

    Ne volim kondome,ali zato od muskarca trazim da uradi test na polno prenosive bolesti.Bez toga ni za ruku ne moze da me drzi.Zdravlje je na prvom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA